Hankkeet  ::  KiddieJam

 

KIINNOSTAAKO SINUA ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN TANSSITUNTIEN / -TUOKIOIDEN PITÄMINEN?

KOULUTTAUDU KIDDIEJAM-OHJAAJAKSI! 

 

KEVÄT 2018

20.-21.1.2018 klo 9-17 Perusohjaajakoulutus Oulu

Kohderyhmä: tanssinohjaajat- ja opettajat, tanssin ammattiopiskeiljat sekä pitkällä olevat harrastajat, liikunnanohjaajat- ja opettajat  

Paikka: Oamk, Kotkantie 1, tanssisali 3

Kouluttaja: Marjukka Koivuniemi

Lajit: ilmoitetaan 5.12.2017

Oppimistehtävät: Minä ja lasten tanssinopettaminen -essee, musiikkitehtävä, oppimispäiväkirja ja lopputehtävä. 

Hinta: 45 euroa + levy 15 euroa. 

Lisätiedot: kiddiejam@oamk.fi, Liisa Kontturi-Paasikko 050-4431011.

Ilmoittautuminen tästä linkistä

 

10.-11.2. 2018   klo 9-17 Perusohjaajakoulutus Oulu

Kohderyhmä: varhaiskasvatuksen ja alkuopetuksen parissa työskentelevät 

Paikka: Oamkin tanssinopettajakoulutus, Kotkantie 1 

Kouluttaja: Heidi Ranta

Lajit: ilmoitetaan 5.12.2017

Oppimistehtävät: Minä ja lasten tanssinopettaminen -essee, musiikkitehtävä, oppimispäiväkirja ja lopputehtävä. 

Hinta: 45 euroa + levy 15 euroa. 

Lisätiedot: kiddiejam@oamk.fi, Liisa Kontturi-Paasikko 050-4431011.

Ilmoittautuminen tästä linkistä 

 

 

10.-11.2.2018  klo 9-17 Perusohjaajakoulutus Tampere

Kohderyhmä: avoin kaikille tanssin, liikunnan ja varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville sekä lasten tanssinohjaamisesta kiinnostuneille

Paikka: Tanssiurheiluseura Spiralin sali, Tesomankatu 33

Kouluttaja: Elisa Ahonen

Lajit: ilmoitetaan 5.12.2017

Oppimistehtävät: Minä ja lasten tanssinopettaminen -essee, musiikkitehtävä, oppimispäiväkirja ja lopputehtävä. 

Hinta: 45 euroa + levy 15 euroa. 

Lisätiedot: kiddiejam@oamk.fi, Liisa Kontturi-Paasikko 050-4431011.

Ilmoittautuminen tästä linkistä   

 

Koulutetut ohjaajat voivat käydä perusohjaajakoulutuksissa täydentämässä osaamistaan. Koulutuksesta voi ottaa itselleen vaikkapa yhden tai useamman tanssilajin.  Lisätiedot: kiddiejam@oamk.fi, Liisa Kontturi-Paasikko 050-4431011.

 

 

KENELLE KOULUTUS ON TARKOITETTU, MITEN VOIN KOULUTTAUTUA?

KiddieJam-ohjaajakoulutukset on suunnattu päivähoidon henkilöstölle, kerhojen ym. ohjaajille, tanssinohjaajille ja -opettajille, liikunnan ammattilaisille ja muille alle kouluikäisten kanssa työskenteleville. Tanssialan kokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole  välttämätön.

Viikonlopun kestäviä koulutuksia järjestetään keväällä 2018 sekä alkukeväästä että loppukeväästä, mutta mikään ei estä sinua järjestämästä koulutusta itse omalle paikkakunnallesi. Lisätietoa koulutuksista ja niiden järjestämisestä saat osoitteesta kiddiejam@oamk.fi.

Voit halutessasi järjestää koulutuksen esim. paikallisen yhdistyksen tai tanssikoulun tms. kautta. Tällöin osallistumismaksut ja kouluttajan kulut sekä käytännön järjestestelyt hoitaa järjestävä taho. Kouluttajana käytetään TanssinTahdin ja Oamkin valtuuttamaa KiddieJam -kouluttajaa.

Mikäli tämä vaihtoehto kiinnostaa, ota yhteyttä kiddiejam@oamk.fi, Liisa Kontturi-Paasikko 050-4431011.

 

MITÄ KOULUTUS PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Perusohjaajakoulutus

Perusohjaajakoulutuksessa ohjaaja saa tietoa alle kouluikäisen lapsen kehityksestä ja tanssitoiminnan järjestämiseen liittyvistä asioista. Jokaisessa perusohjaajakoulutuksessa käydään läpi valmis materiaali neljän eri tanssilajin opettamiseen 3–4-vuotiaille ja 5–6-vuotiaille. Valitut lajit vaihtelevat eri koulutusten välillä.

Tanssilajikohtainen materiaali pitää sisällään ikätasolle sopivan tekniikkasarjan, loruttelutanssin ja tanssisarjan ja näihin sopivat valmiit musiikit. Lisäksi ohjaaja saa koulutuksesta KiddieJam-ohjaajan ABC-kirjasen ja kirjalliset ohjeet tanssimateriaaliin. Osa koulutuksessa käytettävistä biiseistä löytyy KiddieJam 1 -CD levyltä, jonka ohjaajat voivat lunastaa itselleen koulutusviikonloppuna 15€ hintaan (normaalihinta 22€). 

Perusohjaajakoulutus järjestetään viikonlopun kestoisena (16x45min). Perusohjaajakoulutuksen hinta on 45euroa+levy 15 euroa. Hinta sisältää koulutuksen ja lajikohtaisen materiaalin erikseen sovitulla tavalla jaettuna. 

KiddieJamilla ei ole maksullista lisenssiä. KiddieJam -nimisiä tanssitunteja voi pitää kuitenkin vain perusohjaajakoulutuksen käynyt ohjaaja. Koulutuksessa saatua materiaalia saa toki käyttää myös muilla tanssitunneilla ilman erillistä ilmoitusta. 

Koulutettujen ohjaajien nimet julkaistaan www.kiddiejam.fi -sivuilla. Koulutuksesta saa todistuksen. 

Tilaustyönä järjestetty koulutus

Tämä koulutus räätälöidään kurssilaisten tarpeisiin sopivaksi. 

Näissäkin koulutuksissa pyritään antamaan kurssilaisille monipuolinen kuva lapsille sopivista tanssilajeista ja kurssin aikana käydäään läpi 3-4 tanssilajin materiaali, joka pitää sisällään ikätasolle sopivan tekniikkasarjan, loruttelutanssin ja tanssisarjan ja näihin sopivat valmiit musiikit sekä kirjalliset ohjeet tanssimateriaaliin.

Teoriaosuus räätälöidään jokaiselle kurssille erikseen, riippuen osallistujien ammatillisesta taustasta ja ohjaajataustasta. 

Tilaustyönä järjestetystä koulutuksesta jaetaan ohjaajille todistus, mikäli sen laajuus ja sisältö vastaavat varsinaista perusohjaajakoulutusta. 

Tilaustyönä järjestetyn koulutuksen hinta määräytyy kurssin laajuuden ja siihen liittyvien kulujen mukaan. Käytännön järjestelyihin liittyvistä asioista sovitaan suoraan kouluttajan kanssa. 

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu marraskuun loppuun mennessä aukeavan linkin kautta. Lisätietoja voit kysyä kiddiejam@oamk.fi -osoitteesta tai suoraan Liisalta 050-4431011. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on kaksi  viikkoa ennen kurssia, minkä jälkeen voi toki vielä ilmoittautua, jos kurssilla on ilmoittautumispäivään mennessä riittävä määrä osallistujia. . Koska kurssijärjestelyt vaativat järjestäjältä paljon ennakkotyötä ja erilaisia sopimuksia, peruutusehdot ovat seuraavat: Peruuttaessasi ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50% kurssimaksusta. Mikäli peruutat viikkoa ennen kurssia tai sen jälkeen, peritään koko kurssimaksu. Maksutta voi ilmoittautumisen deadlinen jälkeen perua vain lääkärintodistuksella. 

 

TERVETULOA MUKAAN KOULUTUKSIIN! 

Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)