Hankkeet  ::  KiddieJam

 

KIINNOSTAAKO SINUA ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN TANSSITUNTIEN / -TUOKIOIDEN PITÄMINEN?

KOULUTTAUDU KIDDIEJAM-OHJAAJAKSI! 

SYKSY 2017

26.-27.8.2017 Perusohjaajakoulutus Helsinki, ilmoittaudu emaililla kiddiejam@oamk.fi, viim. 12.8

paikka: Ilmoitetaan myöhemmin

kouluttaja: Heidi Ranta

lajit: discotanssi, hip hop, baletti ja lattarit

hinta: 190 euroa

 

9.-10.9.2017 Perusohjaajakoulutus Oulu, ilmoittaudu emaililla kiddiejam@oamk.fi, viim. 26.8.

paikka: Oamkin tanssinopettajakoulutus, Kotkantie 1 

kouluttaja: Marjukka Koivuniemi

lajeina:hip hop, showtanssi, discotanssi ja vakiotanssit (paritanssi)

hinta: 190 euroa

Koulutuksen hinta sisältää kontaktitunnit, oppimistehtävät, ohjaajan ABC-vihkosen sekä tanssisarjojen kirjallisen materiaalin. Lisäksi ohjaajat voivat lunastaa itselleen KiddieJam 1 -CD levyn 15 eurolla (ovh 22€). 

Koulutetut ohjaajat voivat käydä perusohjaajakoulutuksissa täydentämässä osaamistaan. Koulutuksesta voi ottaa itselleen vaikkapa yhden tai useamman tanssilajin. 

Lisätiedot: kiddiejam@oamk.fi, Liisa Kontturi-Paasikko 050-4431011.

KENELLE KOULUTUS ON TARKOITETTU, MITEN VOIN KOULUTTAUTUA?

KiddieJam-ohjaajakoulutukset on suunnattu päivähoidon henkilöstölle, kerhojen ym. ohjaajille, tanssinohjaajille ja -opettajille ja muille alle kouluikäisten kanssa työskenteleville. Tanssialan kokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole  välttämätön.

Viikonlopun kestäviä koulutuksia järjestetään pari kertaa lukukaudessa, mutta mikään ei estä sinua järjestämästä koulutusta itse omalle paikkakunnallesi. Koulutuksiin ilmoittaudutaan sähköpostilla, kiddiejam@oamk.fi.

Voit halutessasi järjestää koulutuksen esim. paikallisen yhdistyksen tai tanssikoulun tms. kautta. Tällöin osallistumismaksut ja kouluttajan kulut sekä käytännön järjestestelyt hoitaa järjestävä taho. Kouluttajana käytetään TanssinTahdin ja Oamkin valtuuttamaa KiddieJam -kouluttajaa.

Mikäli tämä vaihtoehto kiinnostaa, ota yhteyttä kiddiejam@oamk.fi, Liisa Kontturi-Paasikko 050-4431011.

 

MITÄ KOULUTUS PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Perusohjaajakoulutus (Tanssikoulu TanssinTahdin järjestämä)

Perusohjaajakoulutuksessa ohjaaja saa tietoa alle kouluikäisen lapsen kehityksestä ja tanssitoiminnan järjestämiseen liittyvistä asioista. Jokaisessa perusohjaajakoulutuksessa käydään läpi valmis materiaali neljän eri tanssilajin opettamiseen 3–4-vuotiaille ja 5–6-vuotiaille. Valitut lajit vaihtelevat eri koulutusten välillä.

Tanssilajikohtainen materiaali pitää sisällään ikätasolle sopivan tekniikkasarjan, loruttelutanssin ja tanssisarjan ja näihin sopivat valmiit musiikit. Lisäksi ohjaaja saa koulutuksesta KiddieJam-ohjaajan ABC-kirjasen ja kirjalliset ohjeet tanssimateriaaliin. Osa koulutuksessa käytettävistä biiseistä löytyy KiddieJam 1 -CD levyltä, jonka ohjaajat voivat lunastaa itselleen 15€ hintaan (normaalihinta 22€). 

Perusohjaajakoulutus järjestetään viikonlopun kestoisena (16x45min). Perusohjaajakoulutuksen hinta on 190 euroa, osallistujia tulee olla vähintään 8. Hinta sisältää koulutuksen ja lajikohtaisen materiaalin erikseen sovitulla tavalla jaettuna. 

KiddieJamilla ei ole maksullista lisenssiä. KiddieJam -nimisiä tanssitunteja voi pitää kuitenkin vain perusohjaajakoulutuksen käynyt ohjaaja. Koulutuksessa saatua materiaalia saa toki käyttää myös muilla tanssitunneilla ilman erillistä ilmoitusta. 

Koulutettujen ohjaajien nimet julkaistaan www.kiddiejam.fi -sivuilla. Koulutuksesta saa todistuksen. 

Tilaustyönä järjestetty koulutus

Tämä koulutus räätälöidään kurssilaisten tarpeisiin sopivaksi. 

Näissäkin koulutuksissa pyritään antamaan kurssilaisille monipuolinen kuva lapsille sopivista tanssilajeista ja kurssin aikana käydäään läpi 3-4 tanssilajin materiaali, joka pitää sisällään ikätasolle sopivan tekniikkasarjan, loruttelutanssin ja tanssisarjan ja näihin sopivat valmiit musiikit sekä kirjalliset ohjeet tanssimateriaaliin.

Teoriaosuus räätälöidään jokaiselle kurssille erikseen, riippuen osallistujien ammatillisesta taustasta ja ohjaajataustasta. 

Tilaustyönä järjestetystä koulutuksesta jaetaan ohjaajille todistus, mikäli sen laajuus ja sisältö vastaavat varsinaista perusohjaajakoulutusta. 

Tilaustyönä järjestetyn koulutuksen hinta määräytyy kurssin laajuuden ja siihen liittyvien kulujen mukaan. Käytännön järjestelyihin liittyvistä asioista sovitaan suoraan kouluttajan kanssa. 

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu sähköpostilla, kiddiejam@oamk.fi Lisätietoja voit kysyä kiddiejam@oamk.fi -osoitteesta tai suoraan Liisalta 050-4431011. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on puolitoista viikkoa ennen kurssia, minkä jälkeen voi toki vielä ilmoittautua, jos kurssilla on ilmoittautumispäivään mennessä riittävä määrä osallistujia (vähintään 8). Koska kurssijärjestelyt vaativat järjestäjältä paljon ennakkotyötä ja erilaisia sopimuksia, peruutusehdot ovat seuraavat: Peruuttaessasi ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50% kurssimaksusta. Mikäli peruutat viikkoa ennen kurssia tai sen jälkeen, peritään koko kurssimaksu. Maksutta voi ilmoittautumisen deadlinen jälkeen perua vain lääkärintodistuksella. 

 

TERVETULOA MUKAAN KOULUTUKSIIN! 

Rahoittajalogo http://www.pohjois-pohjanmaa.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/
Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)