Hankkeet  ::  Rapid Apps
Rahoittajalogo http://www.ouka.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/


Tapahtumat 2018:


Luonnonvesien mittaaminen ja sensorointi, to–pe 5.–6.4.2018

Aiheita mm. sinilevän omatestaus, fosfaatin mittaus ja sovelluskehittäminen lateraalivirtaustekniikkaan perustuvalla testillä. 

Koulutus on tarkoitettu ympäristö-, ja maatalousalan yrityksille ja tutkijoille, jotka tarvitsevat tietoa luonnovesien seurannasta ja niihin kehitetyistä omaseurantamenetelmistä ja testeistä. Koulutuksen aikana tutustutaan myös painettavan elektroniikan tuomiin mahdollisuuksiin luonnovesien testien kehittämisessä. 

Katso ohjelma ja lisätiedot täältä.

 

PÄÄTÖSSEMINAARI tiistaina 28.8.2018:

Inks and substrates in Printed Electronics, modification and material development

Lisätietoja: Teija Tuhkala, teija.tuhkala(a)oamk.fi 

 

PE-klinikalla kehitetään painettavan elektroniikan uusia sovelluksia

Onko yritykselläsi tai tutkimusryhmälläsi tuoteidea tai ratkaisu, joka voidaan toteuttaa painettavan elektroniikan tekniikoilla? Oletko ihan varma?

Tule mukaan Oamkin Painettavan elektroniikan klinikalle (PE-klinikka), jossa voit yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa kehittää ideaasi. Parhaat tuoteideat testataan Kotkantien kampuksen PrinLab-laboratoriossa. Tarvittaessa myös PrinLabin vieressä sijaitsevissa kemian laboratorioissa voidaan tehdä bioanalytiikkaan ja kemiaan liittyviä testauksia.  

PE-klinikan toiminta

PE-klinikan toiminta perustuu uusien tuoteideoiden jalostamiseen ja kehittämiseen. Tavoitteena on, että painettavaa elektroniikkaa (Printed Electronics, PE) hyödyntävän tuoteidean kehityssykli pääsee nopeasti käyntiin, kun idean toteutettavuutta voidaan arvioida ja testata PrinLab-laboratoriossamme. Näin varmistetaan, onko tuotetta ylipäänsä mahdollista tehdä painettavalla elektroniikan tekniikoilla ja mitä haasteita siihen liittyy. 

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut tuotteesi testauksesta laboratoriossamme. Projektipäällikkö Teija Tuhkala, teija.tuhkala(@)oamk.fi.


Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)