Hankkeet  ::  Rapid Apps
Rahoittajalogo http://www.ouka.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/

Kevään koulutusaikataulut julkaisemme tammikuussa 2018!

 

PE-klinikalla kehitetään painettavan elektroniikan uusia sovelluksia

Onko yritykselläsi tai tutkimusryhmälläsi tuoteidea tai ratkaisu, joka voidaan toteuttaa painettavan elektroniikan tekniikoilla? Oletko ihan varma?

Tule mukaan Oamkin Painettavan elektroniikan klinikalle (PE-klinikka), jossa voit yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa kehittää ideaasi. Parhaat tuoteideat testataan Kotkantien kampuksen PrinLab-laboratoriossa. Tarvittaessa myös PrinLabin vieressä sijaitsevissa kemian laboratorioissa voidaan tehdä bioanalytiikkaan ja kemiaan liittyviä testauksia.  

PE-klinikan toiminta

PE-klinikan toiminta perustuu uusien tuoteideoiden jalostamiseen ja kehittämiseen. Tavoitteena on, että painettavaa elektroniikkaa (Printed Electronics, PE) hyödyntävän tuoteidean kehityssykli pääsee nopeasti käyntiin, kun idean toteutettavuutta voidaan arvioida ja testata PrinLab-laboratoriossamme. Näin varmistetaan, onko tuotetta ylipäänsä mahdollista tehdä painettavalla elektroniikan tekniikoilla ja mitä haasteita siihen liittyy. 

PE-klinikalle ehtii vielä syksylle 2017 ja keväälle 2018 mukaan.

Ota yhteyttä, jos haluat testata ja kehittää ideaasi teija.tuhkala(a)oamk.fi.

Kesälle 2017 emme ota enää uusia testauksia. Tänä aikana laboratoriossa kehitämme ja testaamme jo mukana olevien yritysten kanssa painettavan elektroniikan sovelluksia.


Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)