Kirjasto

Leevi-kokoelmatietokanta

Leevi-kokoelmatietokanta sisältää tiedot kaikkien Oamkin kirjaston toimipisteiden kokoelmista sekä viitteitä e-aineistoihin. Leevistä asiakkaat pystyvät hakemaan aineistoa, uusimaan lainansa ja tekemään varauksia. Leevistä löytyvät myös kirjaston uutuusluettelo ja julkaisurekisteri.

Leevin kautta voit tilata kirjoja maksutta myös Oulun yliopiston kirjastosta ja Kajaanin ammattikorkeakoulun kirjastosta sekä artikkelikopioita Varastokirjastosta. Tarkemmat ohjeet löydät täältä >>

Leevi on yksi kansallisen Finna-palvelun paikallisista näkymistä. Finna tarjoaa haettavaksi kirjastojen, museoiden ja arkistoiden aineistoja ympäri Suomea.

Hae aineistoja meiltä ja
muualta 

Leevistä löydät Oulun ammattikorkeakoulun kirjaston, Oulun yliopiston kirjaston ja Kajaanin amk-kirjaston kirjoja, e-kirjoja, lehtiä, opinnäytteitä, videoita ynnä muuta. Lisäksi Leevin avulla voi hakea Primo Centralin e-artikkeleita ja e-kirjoja.

Siirry Leeviin >>

Asioi verkossa Leevi-tilin avulla
 

Kirjautumalla sisään Leeviin voit uusia lainojasi, varata aineistoa ja tehdä tilauksia yhteistyökirjastoista. Muita palveluita ovat esimerkiksi suosikkien ja hakujen tallennus sekä uutuusvahti.


Kirjaudu sisään >>