Kirjasto

Kirjasto » Ajankohtaista

Opiskelijat ja henkilökunta voivat lainata välttämättömästi tarvitsemiaan kirjalainoja kirjastosta 25.3. alkaen 

Julkaistu: 31.3.2020 klo 12:25 Kirjasto tiedottaa

Keskiviikosta 25.3. lähtien Oamkin ja OSAO, Kontinkankaan yksikön opiskelijat ja henkilökunta voivat noutaa poikkeustilanteen aikana välttämättömiä kirjalainoja kirjastosta tietyin ehdoin. Kirjojen noutamisesta sovitaan sähköpostitse. Toivomme, että tässä tilanteessa kirjastosta noudetaan vain välttämätöntä, erityisen tärkeää aineistoa. Muista ilmoittaa viestissä myös kirjastokortin numerosi!

  • Oamkin ja OSAO, Kontinkankaan yksikön opiskelija voi sopia tarvitsemansa aineiston (max 5 kirjaa) noutamisesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kontinkangas.kirjasto#oamk.fi (korvaa # -> @). Kirjat noudetaan Kontinkankaan Sosiaali- ja terveysalan kirjastosta. Ilmoitamme sähköpostilla tarkemmat ohjeet kirjojen turvalliseen noutamiseen.  
  • Oamkin ja OSAO, Kontinkankaan henkilökunta voi noutaa tarvitsemansa aineiston (max 5 kirjaa) Sosiaali- ja terveysalan kirjastosta sopimalla siitä etukäteen sähköpostitse osoitteella kontinkangas.kirjasto#oamk.fi (korvaa # -> @). Ilmoitamme sähköpostilla tarkemmat ohjeet kirjojen turvalliseen noutamiseen. Henkilökunnalla on edelleen myös mahdollisuus Sosiaali- ja terveysalan kirjaston  omatoimikäyttöön. Kulkulomake pitää olla täytettynä. Muilla kampuksilla ei ole kirjaston omatoimikäyttöä.

Välttämättömät palautukset (esim. paikkakunnalta muuton vuoksi) voi palauttaa ottamalla yhteyttä sähköpostitse kontinkangas.kirjasto#oamk.fi (korvaa # -> @). Annamme tarkemmat ohjeet kirjojen palauttamiseen.