Kirjasto

Lainaajaksi ilmoittautuminen

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua lainaajaksi Oulun ammattikorkeakoulun kirjastoon.

Täytettyäsi ja lähetettyäsi lomakkeen voit noutaa kirjastokortin valitsemastasi noutopaikasta seuraavana aukiolopäivänä. Emme lähetä noutoilmoitusta kortista.

Asiakkaalla tulee olla henkilöllisyystodistus mukana kirjastokorttia noutaessaan. Ensimmäinen lainaajakortti on maksuton.

Asiakasrekisterin rekisteriseloste

Yhteystiedot

Kirjaston ilmoitukset lähetetään sähköpostitse. Kirjeenä lähetettävästä saapumisilmoituksesta peritään 2 €, jos asiakas ei ole ilmoittanut sähköpostiosoitetta kirjastoon. Sähköpostitse saapumisilmoitus on ilmainen.

Lisätiedot

Mihin asiakasryhmään kuulut?*

Valitse asiakasryhmäksi "Oamkin opiskelija", jos opiskelet Oamkissa jossakin seuraavista koulutuksista: ammattikorkeakoulututkinto, ylempi AMK-tutkinto (Master), Ammatillinen opettajakorkeakoulu, avoin ammattikorkeakoulu tai täydennyskoulutus.

Opiskeletko/työskenteletkö jossakin seuraavista oppilaitoksista? Missä?

Jos opiskelet ylempää AMK-tutkintoa (Master) valitse osasto alasi mukaan.Valitse kirjastokortin noutopaikka *

Kirjastokortti on noudettava vuoden kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Jos korttia ei noudeta vuoden kuluessa, hakemus ja kortti tuhotaan.

Aion hankkia Osakon opiskelijakortin (tai minulla on sellainen ennestään), jonka käyn kirjastossa aktivoimassa kirjastokortiksi.
Kyllä Ei

Olen lukenut kirjaston käyttösäännöt ja sitoudun noudattamaan niitä. *

Tarkistithan, että muistit täyttää kaikki kohdat ennen lomakkeen lähettämistä. Jos jokin kohta on jäänyt täyttämättä, korttia ei voida tehdä.