Kirjasto

Lainaajaksi ilmoittautuminen

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua lainaajaksi Oulun ammattikorkeakoulun kirjastoon. Kirjastojärjestelmän asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään lainausten ja lainausoikeuden valvontaan sekä tilastointiin.

Täytettyäsi ja lähetettyäsi lomakkeen voit noutaa kirjastokortin valitsemastasi noutopaikasta seuraavana aukiolopäivänä. Emme lähetä noutoilmoitusta kortista. Noutamatonta korttia ja lomaketta säilytetään noin vuosi, jonka jälkeen tietosi poistetaan järjestelmästä ja ilmoittautumislomake tuhotaan.

Asiakkaalla tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus mukana kirjastokorttia noutaessaan. Ensimmäinen lainaajakortti on maksuton.

Asiakasrekisterin rekisteriseloste

Yhteystiedot

Kirjaston ilmoitukset lähetetään sähköpostitse. Kirjeenä lähetettävästä saapumisilmoituksesta peritään 2 €, jos asiakas ei ole ilmoittanut sähköpostiosoitetta kirjastoon. Sähköpostitse saapumisilmoitus on ilmainen.

Lisätiedot

Mihin asiakasryhmään kuulut?*

Valitse asiakasryhmäksi "Oamkin opiskelija", jos opiskelet Oamkissa jossakin seuraavista koulutuksista: ammattikorkeakoulututkinto, ylempi AMK-tutkinto (Master), Ammatillinen opettajakorkeakoulu, avoin ammattikorkeakoulu tai täydennyskoulutus.

Opiskeletko/työskenteletkö jossakin seuraavista oppilaitoksista? Missä?

Jos opiskelet ylempää AMK-tutkintoa (Master) valitse osasto alasi mukaan.Valitse kirjastokortin noutopaikka *

Aion hankkia Osakon opiskelijakortin (tai minulla on sellainen ennestään), jonka käyn kirjastossa aktivoimassa kirjastokortiksi.
Kyllä Ei

Olen lukenut kirjaston käyttösäännöt ja sitoudun noudattamaan niitä. *

Kirjasto lähettää noutoilmoitukset ja palautuskehotukset ensisijaisesti sähköpostitse. Asiakas on velvollinen huolehtimaan lainojensa uusimisesta ilman tiedotettakin. Sähköpostiin lähetyt ilmoitukset ovat ilmaisia. Jos et ilmoita sähköpostiosoitetta, niin kirjeenä lähetetty noutoilmoitus maksaa 2 euroa.

Asiakas saa tarkistaa itseään koskevat tiedot, jotka on tallennettu kirjastojärjestelmään. Pyyntö on esitettävä henkilökohtaisesti. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi! Itseään koskevan virheellisen tiedon korjaamista voi myös pyytää joko kirjallisesti tai suullisesti palvelupisteissä.

Tarkistithan, että muistit täyttää kaikki kohdat ennen lomakkeen lähettämistä. Jos jokin kohta on jäänyt täyttämättä, korttia ei voida tehdä.