Kirjasto

Kirjaston omatoimikäyttö

Kontinkankaan ja Kotkantien kampusten opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää oman kampuksensa kirjastoa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Omatoimiaikana kirjaston aineistot, tilat ja työvälineet ovat käytettävissä vapaasti. Lainaaminen ja palauttaminen onnistuu automaateilla.

Kampusten ulkopuoliset asiakkaat voivat asioida kirjastoissa aukioloaikoina, jolloin henkilökunta on paikalla.

Oulaisten oppimiskeskuksen käyttö ja omatoimikäyttö on mahdollista kaikille Oamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Kontinkankaan kirjasto

Omatoimikirjaston käyttöoikeus on Oulun ammattikorkeakoulun Kontinkankaan ja Oulaisten kampusten sekä OSAOn Kontinkankaan yksikön opiskelijoilla ja henkilökunnalla. Kulku kirjastoon käy Kontinkankaan kampuksen kulkulätkällä, jonka voi hankkia Louhen tai Paasin virastomestareilta.

Omatoimiaikana kirjastoon tullaan ja kirjastosta poistutaan vain Paasin B-oven kautta.

Omatoimikirjasto on käytettävissä viikon jokaisena päivänä klo 7:30-21:00, myös viikonloppuisin. Kirjastoon pääsee sisään klo 20:00 saakka.

Kirjaston työskentelytiloista AV-huone ja ryhmätyötila 4 eivät ole käytettävissä omatoimiaikana.

Kotkantien kirjasto

Omatoimikirjaston käyttöoikeus on Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksen opiskelijoilla ja henkilökunnalla. Kulku kirjastoon käy Kotkantien kampuksen kulkulätkällä, jonka voi hankkia virastomestareilta.

Omatoimikirjasto on käytettävissä viikon jokaisena päivänä klo 7:30-20:45, myös viikonloppuisin.

Kirjaston varattava työskentelytila ei ole käytettävissä omatoimiaikana.

Oulaisten oppimiskeskus

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää oppimiskeskusta omatoimisesti arkisin myös aukioloaikojen ulkopuolella. Oppimiskeskukseen pääsee avaimella, jonka voi hankkia oppimiskeskuksesta sen aukioloaikoina.

Omatoimiaikana oppimiskeskukseen tullaan sen alaovesta. Oppimiskeskuksen avaimella ei pääse kulkemaan kampuksen pääovista.

Lisätietoja omatoimikäytöstä voi kysyä oppimiskeskuksesta.

Teuvo Pakkalan kadun kirjasto

Omatoimikirjasto tulossa pian!