Skip to content

Täydennyskoulutus

Täydennä osaamistasi ja pysy mukana kehityksen kyydissä. Tarjoamme sekä valmiita että räätälöityjä täydennyskoulutuksia kaikilta koulutusaloiltamme. Niiden kesto vaihtelee puolesta päivästä 60 opintopisteeseen. Järjestämme myös yritysten tarpeisiin suunniteltuja koulutuksia, ota yhteyttä!

Kaikille avoimet täydennyskoulutukset

Asiakaskohtainen tilauskoulutus

Työelämässä koulutustarpeet syntyvät usein nopeasti. Suunnittelemme koulutuksen yhdessä kanssasi. Koulutuksista osallistujat saavat konkreettisia taitoja, joita he voivat käyttää työssään ja työyhteisössään. Voimme myös räätälöidä kaikille avoimista täydennyskoulutuksista sinulle sopivan ratkaisun. Tutustu tarjontaamme ja kerro yrityksesi koulutustarpeista, niin tehdään yhdessä yrityksellesi sopiva koulutus.

Työnohjaus

Työnohjaus on

  • työn ja työtapojen tarkastelua
  • ulkopuolinen näkökulma työyhteisön kehittämiseen
  • eettisiin periaatteisiin perustuvaa
  • mahdollista toteuttaa yksilölle, ryhmälle tai koko työyhteisölle.

Työnohjauksen tavoitteena on

  • parantaa työssä jaksamista
  • saada uusia näkökulmia työhön
  • tukea ammatissa kehittymistä
  • parantaa ajanhallintaa.

Työnohjaajamme ovat Suomen Työnohjaajat ry:n hyväksymiä. Heillä on pitkä kokemus niin yksilö-, ryhmä- kuin työyhteisöjen työnohjauksista.

Hankkeiden järjestämä koulutus

Olemme mukana alueellisissa, ulkopuolisella rahoituksella toteutettavissa hankkeissa, joissa toteutamme organisaatioiden kehittämistä, konsultointia ja koulutuksia. Ulkopuolisen rahoituksen avulla voimme tarjota koulutuksia edullisesti.

Työvoimakoulutus

Järjestämme työvoimakoulutuksia yhdessä TE-toimiston kanssa. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alla oleville 20 vuotta täyttäneille. Tavoitteena on parantaa ammattitaitoisen työvoiman saatavuutta ja työttömien pääsyä takaisin työmarkkinoille. Voit hakea koulutuksiin TE-toimiston kautta.

Yhteishankintakoulutus

Yhteishankintakoulutus tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden kouluttaa nykyistä tai uutta henkilökuntaa. Työvoimapoliittiset koulutukset ovat yrityksellesi räätälöityjä ja suunnittelet ne yhdessä meidän ja paikallisen ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Rahoitat koulutuksen yhdessä ELY-keskuksen kanssa. Voit valita tilanteeseen sopivan koulutuksen seuraavista:

  • rekrykoulutus
  • täsmäkoulutus
  • muutoskoulutus

Lisätietoja yhteishankintakoulutuksesta saat TE-toimistosta ja ELY-keskuksesta.

Osaamisen kehittäminen ja henkilöstökoulutus

Tarjoamme ohjausta, tukea ja täydennyskoulutusta osaamisen ja koulutuksen kehittämiseen ammatillisille oppilaitoksille ja korkeakouluille valtakunnallisesti ja Pohjois-Suomi erityisalueenamme. Tarjoamme erilaisia koulutuksia ja räätälöimme niitä myös yrityksen tai organisaation tarpeiden mukaan. Tuemme koulutuksen järjestäjiä koulutuksen laadun kehittämisessä ja innovatiivisten ratkaisujen löytämisessä. Tutustu lisää!

Ammatillinen opettajankoulutus

Räinä-Räisänen Arja

Koulutussuunnittelija, Ammatillinen opettajankoulutus

050 3750269

Sosiaali- ja terveysala

Jylhä Kirsi

Koulutussuunnittelija, Terveysala

040 6682369

Tekniikka ja luonnonvara-ala

Toppi Matti

Osaamispäällikkö, Tekniikka yhteinen

040 6613375

Tekniikka (rakentamistekniikka, energia- ja talotekniikka)

Tolonen Helena

Osaamispäällikkö, Tekniikka yhteinen

040 1415122

Tekniikka (sähkö- ja automaatio, konetekniikka)

Luonnonvara-ala

Kulttuuri

Riikonen Heikki

Kehittämispäällikkö, TKI yhteinen

050 5979873

Liiketalous

Gallén Tiina

Yliopettaja, Liiketoiminta ja luonnonvara-alat

050 3626141