Valtakunnallinen tanssitapahtuma Arktiset askeleet

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 2017 tanssikatselmus on tarkoitettu tanssikoulujen ja -yhteisöjen tanssin harrastajille, erikoiskoulutuksessa oleville tanssijoille sekä tanssin ammatillisessa koulutuksessa oleville opiskelijoille. Arktiset askeleet järjestetään Oulun ammattikorkeakoulun Kaukovainion kampuksella, osoitteessa Kotkantie 1.

Arktiset Askeleet on vuosittain Oulussa järjestettävä valtakunnallinen tanssitapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda tanssin laajaa kenttää sekä osallistujien että katsojien nähtäväksi ja koettavaksi. Tapahtuma järjestetään vuorovuosin alle kouluikäisten ja alakouluikäisten lasten tapahtumana ja yläkouluikäisten ja sitä vanhempien tanssijoiden tapahtumana. Tapahtuman järjestävät Oulun läänin Tanssialan Tuki ry ja Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus.

Kuva: Petri Kekkonen

Arktiset askeleet 2016 -lastentanssi-tapahtuman teokset on valittu

Valtakunnallisen Arktiset askeleet -lastentanssitapahtuman arviointiraati on valinnut 31.3.–3.4. Oulussa järjestettävään katselmukseen 49 taidokasta, mieleenpainuvaa, erilaista ja elämyksellistä teosta. Alle kouluikäisille ja alakouluikäisille tanssin harrastajille tarkoitettuun tanssitapahtumaan lähetettiin lastentanssitapahtumalle ennätykselliset 148 teosta ympäri Suomea.

» Lue lisää

Matkalla Arktisiin askeliin

Oletko matkalla kohti Oamkin Kotkantien kampusta - ja Arktiset Askeleet -tapahtumaa?

» Ohessa tietopaketti tapahtumaan liittyen