Opinto-opas


Opiskelijatoiminta »

Opiskelijakunta OSAKO

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO on opiskelijoidemme yhteinen, poliittisesti sitoutumaton edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OSAKOlla on yli 4 500 jäsentä, ja se on Suomen suurimpia opiskelijakuntia. Voimassa oleva opiskelijakortti on merkki opiskelijakunnan jäsenyydestä.

OSAKOn tärkein tehtävä on edustaa Oamkin opiskelijoita. OSAKO nimeää opiskelijaedustajat Oamkin hallintoon ja tekee työtä koulutuksen kehittämisen ja opiskeluhyvinvoinnin edistämisen eteen. Lisäksi OSAKO ylläpitää aktiivista opiskelijakulttuuria järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia.

OSAKOn jäsenet äänestävät vuosittain keskuudestaan 25-jäsenisen edustajiston, joka käyttää ylintä päätäntävaltaa OSAKOssa. Arjen työstä vastaa seitsemänhenkinen hallitus ja kaksi työntekijää, jotka työskentelevät opiskelijakunnan toimistolla Oamkin Kotkantien kampuksella.

OSAKO kuuluu Suomen opiskelijakuntien liittoon eli SAMOKiin, joka ajaa opiskelijoiden etua valtakunnan tasolla. OSAKOn jäsenenä voit hankkia myös alennuksiin oikeuttavan opiskelijakortin. Vuosittaista jäsenmaksua vastaan saat opiskelijakorttiisi lukuvuositarran, joka osoittaa korttisi olevan voimassa. Kortilla sinulle avautuvat kaikki valtakunnalliset ja paikalliset edut, joita on lukemattomia!

Lisätietoa opiskelijakunnasta ja opiskelijakortista saat OSAKOn verkkosivuilta.

Ajankohtaisia asioita kannattaa seurata myös somessa:
Facebook 
Instagram
Twitter

Oamkin opiskelijakunta OSAKO
Kotkantie 1, 90250 Oulu
Toimisto avoinna maanantaista torstaihin kello 10.00–16.00

Sivusta vastaa: Opiskelijakunta OSAKO  |  Päivitetty viimeksi: 3.8.2020