lippoous.gif (12357 bytes) Harrastus

Harrastuksiini on liittynyt vuodesta 1994 pesäpallo ja juniorijoukkueen valmentaminen. Takana on muutama värikäs vuosi Lipon 84-poikien (Lippo NDT) kanssa. Näihin vuosiin on mahtunut niin menestystä kuin hulvattomuuttakin. Parhaita menestyksiä on vuonna 1995 4. sija Tenavaleirillä Haapajärvellä ja Suomen mestaruudet 1997 Suurleirillä Seinäjoella ja 1999 Porissa. Lisäksi joukkoon mahtuu Pohjois-Suomen mestaruus 1995 Kajaanissa.

Hulvattomin tapaus lienee tapahtunut Turussa 1996. Meillä olisi pitänyt olla peli, mutta pelaajia ei löytynyt mistään. He olivat vain "käymässä" kaupungilla. Luovutustappiohan siitä lopulta seurasi.

Toinen, ei niin vakava, harrastus on digitaalinen kuvankäsittely ja www-sivujen tekeminen. Olen pitänyt yllä niin koulumme julkisia että sisäisiä www-sivuja sekä 1998-1999 Oulun Lipon kotisivuja. Nyttemmin yritän keskittyä Oulun Lipon nuorten sivuihin sekä Merimajakka ry:n sivuihin.

Kolmas harrastukseni liittyy uintiin ja Oulun uimaseuraan. Itse uin vain omaksi ilokseni, mutta olen suorittanut I-luokan uintituomaritutkinnon. Tuomarikortista johtuen olen toiminut uintikilpailuissa toimitsijana mm. käsiajanottajana, käännöstarkastajana, ATK:ssa ja nykyisin lähinnä sähköajanottajana.

Ai niin... Onhan minulla muitakin harrastuksia. Keväisin jään hakkaaminen, kesäisin kivien pyöritys metsästä pihalle, eikä päinvastoin, kuten muut  tekevät. Vierivä kivihän ei sammaloidu.

 

Etusivu
Omakuva
Valoa tai Haave
Työ tai harrastus
Murphy tai hakuja
Vinkit