Opiskelijoiden tuottamat palvelut

Tarvitsetko osaavia ja innostuneita tekijöitä yritykseesi? Opiskelijamme tekevät yrityksissä niin harjoitteluja, projektitöitä kuin opinnäytetöitä. Lisäksi opiskelijamme tuottavat muita edullisia palveluita, joita voit hyödyntää liiketoimintasi kehittämisessä.

tuottaja_panoraama.jpg

Harjoittelu

Harjoittelussa teoria muuttuu käytännöksi. Paneutuminen keskeisiin työtehtäviin, työyhteisön toimintaan ja sen kehittämiseen hyödyttää niin opiskelijoitamme kuin harjoittelupaikan tarjoavaa yritystäsi.
Lue lisää »

Opinnäytetyöt

Opiskelijamme tekemä opinnäytetyö antaa yrityksellesi uusia toimintamalleja, kehittää toimintaasi ja tarjoaa ratkaisuja ongelmiisi.
Lue lisää »

Liiketalouden palvelut ja tuotteet

Opiskelijoillamme on monipuolista osaamista, jonka avulla saat omaan toimintaasi uusia ajatuksia. Myös kansainväliset opiskelijamme auttavat toimintasi kehittämisessä. Tee siis yhteistyötä, josta molemmat osapuolet hyötyvät.
Lue lisää »

Luonnonvara-alan suunnittelupalvelut

Luonnonvara-alan opiskelijamme tarjoavat suunnittelupalveluja yksityisille, yrityksille, kunnille ja organisaatioille. Maisemasuunnittelun toimeksiantomme vaihtelevat yksityispihoista laajoihin maisemaselvityksiin.
Lue lisää »

Opiskelijaprojektit

Koulutuksiimme sisältyy työelämälähtöisiä projekteja, joissa opiskelijamme kehittävät yrityksellesi uutta liiketoimintaa, työvälineitä ja prosesseja sekä tekevät tutkimuksia ja selvityksiä.

Ota yhteyttä Ripa-työelämäpalveluihimme, 050 570 5974, ripa@oamk.fi tai täytä Yhteydenottolomake.

Kulttuuriosuuskunta Osuma

Osuma logo

Kulttuuriosuuskunta Osuma tarjoaa laajan valikoiman musiikin, tanssin ja viestinnän palveluita.
Lue lisää Osuman sivuilta »

Opiskelijayritys Trapesti Oy

Trapesti logo

Trapesti Oy on opiskelijoidemme yritys, joka tuottaa digimedian, markkinointiviestinnän ja tilitoimiston palveluita.
Lue lisää Trapestin sivuilta »