Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
International Business -koulutus Oulun ammattikorkeakoulussa

Bachelor of Business Administration, International Business

Tutkinto Liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto
Tutkintonimike Bachelor of Business Administration
Laajuus/kesto 210 op / 3,5 vuotta
Tutkinto-ohjelma Degree Progamme in International Business
Kampus Teuvo Pakkalan kadun kampus
Teuvo Pakkalan katu 19, 90130 Oulu
Hakukohteet

Kevään yhteishaku 9.–24.1.2018 (huom. hakuaika):

Bachelor of Business Administration, International Business, päivätoteutus

Kiinnostaako sinua kansainvälinen ura Suomessa tai ulkomailla? International Business tutkinto-ohjelma on tarkoitettu niin suomalaisille kuin kansainvälisillekin opiskelijoille, joita kiinnostaa ura esim. kansainvälisen liiketalouden, myynnin ja markkinoinnin, johtamisen tai yrittäjyyden saralla. Opinnot on suunniteltu vastaamaan kansainvälisesti suuntautuneiden yritysten tarpeisiin työelämälähtöisesti.

Opetuskieli on englanti. Opinnot kehittävät innovatiivisessa kansainvälisessä liiketoiminnassa ja kansainvälisessä työympäristössä tarvittavia taitoja. Opintoihin sisältyy niin ulkomaankaupan, myynnin ja markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, laskentatoimen kuin johtamisen ja eri kielten opintoja. Monikulttuurisessa oppimisympäristössä kehittyvät tarpeelliset kieli- ja vuorovaikutustaidot. Työelämäyhteistyössä toteutettavat projektit, harjoitustehtävät, opinnäytetyö ja käytännön harjoittelu mahdollistavat työelämään tutustumisen ja verkostoitumisen jo opintojen aikana.

Opiskelijoita kannustetaan suorittamaan osa opinnoistaan opiskelijavaihdossa kumppanikorkeakoulussa Euroopassa, Aasiassa tai Yhdysvalloissa. Myös harjoittelujakso on mahdollista suorittaa ulkomailla. Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus hakea kansainväliseen kaksoistutkinto-ohjelmaan. Ohjelmassa opiskelija opiskelee kansainvälisessä kumppanikorkeakoulussa Yhdysvalloissa tai Saksassa. Molemmissa korkeakouluissa opiskelukieli on englanti. Valmistuessaan opiskelija saa tutkinnot sekä Oamkista että ulkomaisesta korkeakoulusta.

Tutkinto antaa valmiudet monipuolisiin uramahdollisuuksiin sekä Suomessa että kansainvälisesti. Valmistuneet työskentelevät esimerkiksi kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin, kansainvälisen viennin ja tuonnin, asiakaspalvelun sekä henkilöstö- ja taloushallinnon parissa.

Opiskelijakokemuksia

Artikkelikuva

Opiskelua Etelä-Koreassa

Alun perin Jani Toivasen piti viettää Etelä-Koreassa vain vuosi. Maa kuitenkin vei Janin mukanaan, ja nyt hän muuttaa sinne työn…

Artikkelikuva

Teachers make students think

Adrian Canales, 29, is about to start his second year in Degree Programme in International Business at the Oulu UAS. His life in…