Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Kevään 2019 yhteishaun valintakokeet

Kevään 2019 yhteishaun valintakokeet

Tervetuloa Oulun ammattikorkeakoulun valintakokeisiin! Huomaathan, että suureen osaan valintakokeista ei lähetetä valintakoekutsua, vaan valintakokeeseen osallistutaan www-sivuilla ilmoitettavien tietojen perusteella. Löydät tältä sivulta valintakoetietojen lisäksi myös tietoa kampuksillemme saapumisesta ja pysäköimisestä sekä kampusten ravintolapalveluista. 

Kulttuurialan ja sosiaali- ja terveysalan kaikkien hakukohteiden sekä liiketalouden monimuototeutuksen valintakoekutsut on lähetetty sähköpostitse viikolla 19. Sosiaali- ja terveysalan valintakokeisiin kutsuttiin vähintään neljä kertaa aloituspaikkojen mukainen määrä hakijoita esivalintakokeen perusteella. Valintakokeisiin kutsuttujen alimmat pistemäärät voit katsoa täältä

Mikäli et ole saanut valintakoekutsua, vaikka omasta mielestä sinun olisi pitänyt saada, tarkistathan ensin sähköpostisi roskapostikansion sekä sen, että sähköpostissasi on tilaa. Tarvittaessa ole yhteydessä Hakijapalveluihin.

Oamk käyttää useassa hakukohteessa todistusvalintaa. Jos hakija tulee hyväksytyksi Oamkiin todistusvalinnassa, hänen ei tarvitse suorittaa valintakoetta ko. hakukohteeseen. Todistusvalinta on suoritettu 17.5. ja hyväksyttyjen alimmat pistemäärät voit katsoa täältä.

Henkilöllisyyden tarkistaminen valintakokeessa

Jokaisen valintakokeeseen osallistuvan henkilöllisyys tarkistetaan. Sinulla tulee olla valintakokeessa mukana henkilöllisyystodistus, joka voi olla poliisin myöntämä voimassaoleva henkilökortti, passi tai ajokortti.

Hakukohdekohtaiset tiedot valintakokeista

Kulttuuriala

» Medianomi (AMK), päivätoteutus
» Musiikkipedagogi (AMK), päivätoteutus
» Tanssinopettaja (AMK), päivätoteutus

Liiketalous

» Tradenomi (AMK), liiketalous, monimuotototeutus
» Tradenomi (AMK), liiketalous, päivätoteutus
» Tradenomi (AMK), liiketalous, Terwa-akatemia 
» Tradenomi (AMK), tietojenkäsittely, päivätoteutus

Luonnonvara-ala

» Agrologi (AMK), maaseutuelinkeinot, päivätoteutus

Sosiaali- ja terveysala

» Bioanalyytikko (AMK), päivätoteutus
» Ensihoitaja (AMK), päivätoteutus
» Fysioterapeutti (AMK), päivätoteutus
» Kätilö (AMK), päivätoteutus
» Optometristi (AMK), päivätoteutus
» Röntgenhoitaja (AMK), päivätoteutus
» Sairaanhoitaja (AMK), Oulainen, monimuotototeutus
» Sairaanhoitaja (AMK), Oulu, päivätoteutus
» Sosionomi (AMK), päivätoteutus
» Suuhygienisti (AMK), päivätoteutus
» Terveydenhoitaja (AMK), päivätoteutus
» Toimintaterapeutti (AMK), monimuotototeutus

Tekniikka

» Insinööri (AMK), energia- ja ympäristötekniikka, monimuotototeutus 
» Insinööri (AMK), energia- ja ympäristötekniikka, päivätoteutus
» Insinööri (AMK), konetekniikka, päivätoteutus
» Insinööri (AMK), rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, monimuotototeutus
» Insinööri (AMK), rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, päivätoteutus
» Insinööri (AMK), sähkö- ja automaatiotekniikka, päivätoteutus
» Insinööri (AMK), talotekniikka, monimuotototeutus 
» Insinööri (AMK), talotekniikka, päivätoteutus
» Insinööri (AMK), tieto- ja viestintätekniikka, päivätoteutus
» Rakennusarkkitehti (AMK), päivätoteutus
» Rakennusmestari (AMK), päivätoteutus

Tietoa kampuksista

Kontinkankaan kampus, Kiviharjuntie 4, Oulu

Kontinkankaan kampus sijaitsee kävellen reilun kahden kilometrin päässä Oulun keskustasta (rautatie- ja linja-autoasemilta noin 1,5 km). Aivan kampuksen viereen pääsee Citybussin linjalla B, joka liikennöi keskustan ja Kontinkankaan välillä.

Kampuksen pysäköintialueelle voi pysäköidä ilmaiseksi 28.5.–6.6. välisenä aikana. Muulloin kampuksen pysäköintialue on maksullinen. Huomioithan, että kampuksella pysäköintipaikkoja on rajallisesti, ja voit pysäköidä myös Ouluhallin pysäköintialueelle, josta on noin 700 metrin kävelymatka kampukselle.

Kampuksella palvelee Amican Alwari-ravintola. Valintakokeeseen osallistuvat voivat lounastaa ravintolassa hintaan 5,81 €.

Kotkantien kampus, Kotkantie 1, Oulu

Kotkantien kampus sijaitsee kävellen vajaan kolmen kilometrin päässä Oulun keskustasta (rautatie- ja linja-autoasemilta noin 2,5 km). Kampukselle pääsee keskustasta useilla bussilinjoilla: 1, 2, 2N, 20, 20K, 22, 23, 23A, 23K, 25, 35, 35K. Kampusta lähinnä olevat bussipysäkit ovat Kultatie E ja Kotkantien oppilaitokset P.

Kampuksella on kaksi pysäköintialuetta, P1 ja P2. Pysäköintialueet sijaitsevat rakennuksen molemmin puolin (opasteet Kotkantieltä). 

Kampuksella palvelee Amican Kultturelli-ravintola. Valintakokeeseen osallistuvat voivat lounastaa ravintolassa hintaan 5,81 €.

Teuvo Pakkalan kadun kampus, Teuvo Pakkalan katu 19, Oulu

Teuvo Pakkalan kadun kampus sijaitsee kävellen reilun kilometrin päässä Oulun keskustasta (rautatie- ja linja-autoasemilta noin 700 m). Kampuksen viereiselle bussipysäkille pääsee bussilinjoilla 1, 35 ja 35K.

Kampuksen piha-alueella ei ole pysäköintimahdollisuutta lukuunottamatta vammaisten pysäköintipaikkoja. Kampuksen takana on pieni pysäköintialue, jossa paikkoja erittäin rajallisesti. Suosittelemme pysäköintiä Ouluhallin pysäköintialueelle, josta on noin 400 metrin kävelymatka kampukselle.

Kampuksella toimiva Amican Wallu-ravintola sulkee ovensa kesäksi 29.5. Tähän saakka valintakokeeseen osallistuvat voivat lounastaa ravintolassa hintaan 5,81 €. Tämän jälkeen kampuksella ei ole kahvila-/ravintolapalveluita.

Oulaisten kampus, Kuntotie 2, Oulainen

Oulaisten kampus sijaitsee kävellen vajaan kahden kilometrin päässä Oulaisten rautatie- ja linja-autoasemilta. Omalla autolla tulevat voivat pysäköidä kampuksen omalle pysäköintialueelle.

Kampuksella palvelee Amican Cardia-ravintola klo 8.00–14.15.  Valintakokeeseen osallistuvat voivat lounastaa klo 11.00–12.15 ravintolassa hintaan 7,09 €.