Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot 

Tule opiskelemaan ylempi ammattikorkeakoulututkinto (YAMK). Käytämme Oulun ammattikorkeakoulussa myös nimitystä Master-tutkinto. Kyseessä on työelämälähtöinen ylempi korkeakoulututkinto, jonka voit suorittaa pääosin verkossa. YAMK-tutkinto antaa sinulle saman kelpoisuuden kuin yliopiston maisteritutkinto.

YAMK-tutkintojen laajuus on 60–90 opintopistettä ja tutkinnosta riippuen kesto 1–2,5 vuotta. Tutkinnon voi suorittaa työn ohessa. Kaikille Master-opiskelijoillemme yhteisissä opinnoissa tutustut myös muiden alojen asiantuntijoihin. Tärkeä osa opintojasi on opinnäytetyösi, jossa paneudut vahvasti työelämän kehittämiseen.

Jotta voit hakea koulutuksiimme, sinulla tulee olla ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään kolme vuotta työkokemusta alalta.* 

  Lisähaku 1.–4.7.:

  » Education Entrepreneurship

  

  Syksyn yhteishaussa 4.-18.9. voi hakea seuraaviin YAMK-koulutuksiimme:

  » Insinööri (ylempi AMK), autoala
  » Insinööri (ylempi AMK), hitsausala
  » Insinööri (ylempi AMK), talotekniikka

*) Vuoden 2020 alusta tulee voimaan lakimuutos, jonka perusteella ylempään ammattikorkeakoulututkintoon hakevilta edellytetään kaksi vuotta työkokemusta. Lisäksi laki mahdollistaa harkinnanvaraisuuden niiden hakijoiden kohdalla, joilla ei ole korkeakoulututkintoa, mutta joilla ammattikorkeakoulu katsoo muutoin olevan riittävät tiedot ja taidot opintoja varten. Lakia voidaan soveltaa syksyllä 2020 ja sen jälkeen alkavaan koulutukseen. 14.11.2014/932 § 25 (Finlex)

Kevään 2020 yhteishaussa mukana olevien koulutusten valintaperusteet julkaistaan syksyllä 2019.

...