Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: RehaSim

RehaSim

RehaSim-kuntoutuksen simulaatioympäristöt tarjoavat monipuolisen oppimis-, tuotetestaus- ja kehittämisympäristön yrityksille ja yhteisöille.

Mahdollistava koti on kodinomainen, esteetön ja turvallinen oppimisympäristö, joka muuntuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Kodissa on esillä nykyteknologiaa hyödyntäviä ja muuntuvia asumisen esimerkkiratkaisuja, joissa jokainen voi osallistua arjen toimintoihin toimintakykynsä mukaisesti.

Mahdollistavassa kodissa harjoitellaan simuloitujen tai aitojen asiakastilanteiden kautta käytännön työssä tarvittavia taitoja. Oppimistilanteissa harjoitellaan asiakkaan toimintakyvyn, apuvälinetarpeen ja toimintaympäristön arvioimista sekä toteutetaan erilaisia interventioita. Oppimistilanteissa voidaan arvioida ja kehittää moniammatillisia yhteistyötaitoja, asiakaslähtöistä työskentelyä, ammatillista käyttäytymistä, eettisyyttä, vuorovaikutustaitoja, terapeuttista päättelyä ja itsensä johtamista.

Mahdollistavaan kotiin voivat tulla tutustumaan kaikki esteettömistä, kodinomaisista ja turvallisista asumisratkaisuista kiinnostuneet toimijat. Kodissa voidaan testata erilaisia ratkaisuja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Yritykset ja yhteisöt voivat vuokrata mahdollistavan kodin tiloja tietyin edellytyksin omaan toimintaansa.

Palvelun hinta sovitaan ympäristön käytön ja asiantuntijapalvelun sisällön mukaan.

Lue lisää

Ota yhteyttä!

TtM, lehtori Eliisa Niilekselä
Tagit: 
  • kuntoutus