Opiskelijoiden tuottamat palvelut

Tarvitsetko osaavia ja innostuneita tekijöitä yritykseesi? Opiskelijamme tekevät yrityksissä niin harjoitteluja, projektitöitä kuin opinnäytetöitä. Lisäksi opiskelijamme tuottavat muita edullisia palveluita, joita voit hyödyntää liiketoimintasi kehittämisessä.

tuottaja_panoraama.jpg

Harjoittelu

Harjoittelussa teoria muuttuu käytännöksi. Paneutuminen keskeisiin työtehtäviin, työyhteisön toimintaan ja sen kehittämiseen hyödyttää niin opiskelijoitamme kuin harjoittelupaikan tarjoavaa yritystäsi.
Lue lisää »

Opinnäytetyöt

Opiskelijamme tekemä opinnäytetyö antaa yrityksellesi uusia toimintamalleja, kehittää toimintaasi ja tarjoaa ratkaisuja ongelmiisi.
Lue lisää »

Liiketalouden palvelut ja tuotteet

Opiskelijoillamme on monipuolista osaamista, jonka avulla saat omaan toimintaasi uusia ajatuksia. Myös kansainväliset opiskelijamme auttavat toimintasi kehittämisessä. Tee siis yhteistyötä, josta molemmat osapuolet hyötyvät.
Lue lisää »

Luonnonvara-alan palvelut

Luonnonvara-alan opiskelijat ja asiantuntijat tarjoavat käyttöösi apua ja osaamistaan oppimis- ja palvelukeskus Akraamon kautta. Akraamo on innostava oppimisympäristö, jossa yhdistyvät luonnonvara-alan opetus, työelämäyhteydet ja hanketoiminta.
Lue lisää »

Opiskelijaprojektit

Koulutuksiimme sisältyy työelämälähtöisiä projekteja, joissa opiskelijamme kehittävät yrityksellesi uutta liiketoimintaa, työvälineitä ja prosesseja sekä tekevät tutkimuksia ja selvityksiä.

Ota yhteyttä Ripa-työelämäpalveluihimme, 050 570 5974, ripa@oamk.fi tai täytä Yhteydenottolomake.

Kulttuuriosuuskunta Osuma

Osuma logo

Kulttuuriosuuskunta Osuma tarjoaa laajan valikoiman musiikin, tanssin ja viestinnän palveluita.
Lue lisää Osuman sivuilta »

Opiskelijayritys Trapesti Oy

Trapesti logo

Trapesti Oy on opiskelijoidemme yritys, joka tuottaa digimedian, markkinointiviestinnän ja tilitoimiston palveluita.
Lue lisää Trapestin sivuilta »

Terwa-akatemia

Terwa-akatemiassa opiskelijamme opiskelevat yrittäjyyttä käytännössä omissa tiimiyrityksissään. Tiimit tarjoavat yrityksille ja organisaatioille myynnin, markkinoinnin, tapahtumatuotannon ja av-tuotannon sekä tarpeen mukaan räätälöityjä palveluita. Lue lisää »

Demola

Uusia ratkaisuja/demoja alueen yrityksille ja muille toimijoille. Lue lisää »

Oamk LABs

Monialaiset ja kansainväliset tiimit kehittävät uusia konsepteja, tuotteita, palveluita ja uutta liiketoimintaa valituille kohdetoimialoille. Oamk LABs on synnyttänyt vuosina 2012–2015 aikana 14 uutta ohjelmisto- ja pelialan vientiyritystä. Osallistuminen on mahdollista myös avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Lue lisää »