Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oamkin opiskelijoiden tuottamat palvelut

Opiskelijoiden tuottamat palvelut

Tarvitsetko osaavia ja innostuneita tekijöitä yritykseesi? Opiskelijamme tekevät yrityksissä niin harjoitteluja, projektitöitä kuin opinnäytetöitä. Lisäksi opiskelijamme tuottavat muita edullisia palveluita, joita voit hyödyntää liiketoimintasi kehittämisessä.

tuottaja_panoraama.jpg

Harjoittelu

Harjoittelussa teoria muuttuu käytännöksi. Paneutuminen keskeisiin työtehtäviin, työyhteisön toimintaan ja sen kehittämiseen hyödyttää niin opiskelijoitamme kuin harjoittelupaikan tarjoavaa yritystäsi.
Lue lisää »

Opinnäytetyöt

Opiskelijamme tekemä opinnäytetyö antaa yrityksellesi uusia toimintamalleja, kehittää toimintaasi ja tarjoaa ratkaisuja ongelmiisi.
Lue lisää »

Liiketalouden palvelut ja tuotteet

Opiskelijoillamme on monipuolista osaamista, jonka avulla saat omaan toimintaasi uusia ajatuksia. Myös kansainväliset opiskelijamme auttavat toimintasi kehittämisessä. Tee siis yhteistyötä, josta molemmat osapuolet hyötyvät.
Lue lisää »

Luonnonvara-alan palvelut

Luonnonvara-alan opiskelijat ja asiantuntijat tarjoavat käyttöösi apua ja osaamistaan oppimis- ja palvelukeskus Akraamon kautta. Akraamo on innostava oppimisympäristö, jossa yhdistyvät luonnonvara-alan opetus, työelämäyhteydet ja hanketoiminta.
Lue lisää »

Opiskelijaprojektit

Koulutuksiimme sisältyy työelämälähtöisiä projekteja, joissa opiskelijamme kehittävät yrityksellesi uutta liiketoimintaa, työvälineitä ja prosesseja sekä tekevät tutkimuksia ja selvityksiä.

Ota yhteyttä Ripa-työelämäpalveluihimme, 050 570 5974, ripa@oamk.fi tai täytä Yhteydenottolomake.

Kulttuuriosuuskunta Osuma

Osuma logo

Kulttuuriosuuskunta Osuma tarjoaa laajan valikoiman musiikin, tanssin ja viestinnän palveluita.
Lue lisää Osuman sivuilta »

Opiskelijayritys Trapesti Oy

Trapesti logo

Trapesti Oy on opiskelijoidemme yritys, joka tuottaa digimedian, markkinointiviestinnän ja tilitoimiston palveluita.
Lue lisää Trapestin sivuilta »

Terwa-akatemia

Terwa-akatemiassa opiskelijamme opiskelevat yrittäjyyttä käytännössä omissa tiimiyrityksissään. Tiimit tarjoavat yrityksille ja organisaatioille myynnin, markkinoinnin, tapahtumatuotannon ja av-tuotannon sekä tarpeen mukaan räätälöityjä palveluita. Lue lisää »

Demola

Uusia ratkaisuja/demoja alueen yrityksille ja muille toimijoille. Lue lisää »

Oamk LABs

Monialaiset ja kansainväliset tiimit kehittävät uusia konsepteja, tuotteita, palveluita ja uutta liiketoimintaa valituille kohdetoimialoille. Oamk LABs on synnyttänyt vuosina 2012–2015 aikana 14 uutta ohjelmisto- ja pelialan vientiyritystä. Osallistuminen on mahdollista myös avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Lue lisää »