Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oamkin opiskelijoiden harjoittelu

Harjoittelu

Harjoittelussa teoria muuttuu käytännöksi. Paneutuminen keskeisiin työtehtäviin, työyhteisön toimintaan ja sen kehittämiseen hyödyttää niin opiskelijoitamme kuin harjoittelupaikan tarjoavaa yritystäsi. Harjoittelun jälkeen voit jatkaa toiminnan kehittämistä opiskelijan kanssa vaikkapa opinnäytetyön parissa.

Tuumasta toimeen

Laadimme harjoittelusta yrityksesi kanssa suunnitelman ja solmimme kirjallisen sopimuksen. Harjoittelun kesto vaihtelee koulutuksesta riippuen 30 opintopisteestä 120:een. Yksi opintopiste vastaa 27 tunnin työpanosta. Harjoittelun voi tehdä kerralla tai osissa.

Meille on tärkeää, että harjoittelussa on kehittämistyötä. Opiskelijallemme se on mahdollisuus soveltaa oppejaan ja käyttää asiantuntijuuttaan. Yrityksellesi se on tilaisuus saada uusia ideoita ja näkökulmia toiminnan kehittämiseen.

Haluatko harjoittelijan?

Ota yhteyttä harjoittelun yhteyshenkilöihimme tai täytä yhteydenottolomake

Kansainvälinen harjoittelu

Haetko kasvua liiketoimintaasi kansainvälisiltä markkinoilta tai toimiiko yrityksesi ulkomailla? Tehosta kansainvälistymistäsi ja ota harjoitteluun englanninkielisten koulutustemme tai ulkomaisten partnerikorkeakoulujemme opiskelijoita.

Meillä opiskelee vuosittain useampi sata kansainvälistä vaihto-opiskelijaa. Jos olet mukana kansainvälisissä projekteissa tai aikeissa laajentaa liiketoimintaasi tiettyyn maahan, on kyseisen kulttuurin hyvin tuntevasta harjoittelijasta suuri hyöty yrityksellesi. Voit tarjota opiskelijoillemme harjoittelupaikkaa myös yrityksesi toiminnassa ulkomailla.

Suurin osa kansainvälisistä opiskelijoistamme opiskelee seuraavissa englanninkielisissä koulutuksissa:

Degree Programme in Information Technology
Degree Programme in International Business

Ota yhteyttä

ripa@oamk.fi
Harjoittelun yhteyshenkilöt
Yhteydenottolomake

Vakuutukset

Jos maksat opiskelijallemme harjoittelusta palkkaa, hän kuuluu vakuutusturvasi piiriin. Mikäli opiskelijamme on palkattomassa harjoittelussa, hänen vakuutusturvaansa sisältyy

Yhteyshenkilöt 

Outi Rahko
Anssi Kirkonpelto
Milla-Maija Kemppainen
Päivikki Kaakinen

Oulun ammattikorkeakoulusta osaavia tradenomiopiskelijoita -esite [.pdf]

Kaija Karhunen
Kirsi Jylhä
Kati Mäenpää
Heidi Hedström
Eija Hakala
Anu Kuopusjärvi
Esa Törmälä
Anne Keskitalo