Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Ajankohtaista

Likis-lähiruokatapahtumaan tulossa ennätysmäärä myyjiä – sunnuntaina ihastellaan alpakoita 

Julkaistu: 16.9.2019 klo 07:45 Tiedotteet medialle

Lähiruokaan, paikallisiin tuottajiin ja kotieläimiin voi tutustua Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Kotkantien kampuksella 21.–22. syyskuuta. Ohjelma sopii kaikenikäisille. 

Likis-lähiruokatapahtuma kerää yhteen lähiseudun tuottajia sekä lähiruoasta kiinnostuneita lauantaina ja sunnuntaina 21.–22. syyskuuta. Kolmatta kertaa järjestettävään tapahtumaan on ilmoittautunut ennätysmäärä myyjiä, joten tarjolla on monipuolinen valikoima paikallisia elintarvikkeita, käsitöitä ja muita lähialueen tuotteita kotiin viemisiksi 

– Tämän vuoden erikoisuus on lauantain sirkansyöntikilpailu. Myyjien lukumäärä kasvoi jälleen edellisestä vuodesta, joten Likis alkaa vakiinnuttaa paikkaansa Oulun syystapahtumien joukossa, kertoo tapahtumavastaava Antti Hirvonen. 

Tuottajien lisäksi paikan päällä on kumpanakin päivänä Elliot-poni ja muita kotieläimiä. Lauantaina järjestetään bussikuljetus maitotilalle Ylikiiminkiin. Sunnuntaina kävijät voivat ihastella alpakoita sekä taikuria.  

Ohjelma soveltuu kaiken ikäisille. Tapahtuma on maksuton, ja avoinna lauantaina 21.9. klo 10–16 ja sunnuntaina 22.9. klo 10–15 osoitteessa Kotkantie 1, Oulu.  

Likis järjestetään innokkaan Oamkin agrologiopiskelijajoukon avulla. Heille tapahtuma on mielenkiintoinen oppimiskokemus.  

Likis edistää ekologista ja kestävää ruoantuotantoa sekä vastaa kasvavaan lähiruoan kysyntään Oulun seudulla. Tervetuloa hankkimaan syksyn satoa suoraan tuottajilta! 

Ohjelma ja lisätietoja: 

Oamk.fi/likis 

Tapahtuma-assistentti Inka Karvonen, 040 585 7664, l7kain00#students.oamk.fi (korvaa # -> @) 
Tapahtumavastaava Antti Hirvonen, 050 317 4870, antti.hirvonen#oamk.fi (korvaa # -> @) 

Likis-lähiruokatapahtuma