Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Kansainvälisyys Oamkissa

Kansainvälisyys

Meillä kansainvälisyys on osa koulutuksen laatua ja mahdollisuuksien tarjoamista opiskelijoillemme. Kehitämme uutta ammatillista osaamista yhteistyössä kotimaisten ja kansainvälisten koulutus- ja tutkimusyhteisöjen kanssa.

Laaja kansainvälinen kumppanikorkeakoulujen ja -yritysten verkostomme kattaa yli 30 maata. Yhdessä lähes 200 kansainvälisen kumppanimme kanssa annamme opiskelijoillemme ja henkilöstöllemme tietoa ja taitoa kulttuurien väliseen kohtaamiseen ja kansainvälisessä ympäristössä toimimiseen.

Kansainvälisen koulutusyhteistyömme keskeisiä muotoja ovat

Erinomaiset opiskelu- ja työskentelypuitteet yhdessä monipuolisten vapaa-ajan viettomahdollisuuksien kanssa tekevät meistä ja Oulun alueesta suositun kohteen ympäri maailmaa saapuville opiskelijoille ja opetuksen asiantuntijoille. Kaikkiin ammattikorkeakoulututkintoon johtaviin koulutuksiimme sisältyy 30 opintopistettä englannin kielellä toteutettavia opintoja joko omassa tutkinto-ohjelmassa tai vaihtojaksolla ulkomailla. Näin tarjoamme opiskelijoillemme yhä paremmat mahdollisuudet kansainväliseen osaamiseen sekä kumppanikorkeakoulujemme opiskelijoille paremmat mahdollisuudet tulla meille vaihtoon.

Ota yhteyttä!

Kansainväliset palvelut
Kotkantie 1 (F-siipi, 1. krs)
90250 OULU

international@oamk.fi
020 611 0200 (vaihde)