Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Yrittäjyys Oamkissa

Oamk uuden aloittajana – yrittäjyys ja liiketoiminta

Kehitämme yrittäjyyttä ja uuden liiketoiminnan syntymistä sekä tuemme alueen yritystoiminnan uudistumista. Osallistumme ja vaikutamme Pohjois-Suomen tulevaisuuden luomiseen kehittämällä aktiivisesti ja tarvelähtöisesti alueen työ- ja elinkeinoelämää. Teemme aktiivista yhteistyötä yrittäjyyden kehittämisessä Oulun innovaatioallianssin toimijoiden kanssa. Tämän yhteistyön merkittävänä tuloksena on syntynyt korkeakoulujen kasvuyrittäjyyskeskus Business Kitchen.

Avanto Yrityshautomo/Ideakiihdyttämö

Oulun ammattikorkeakoulu
Kotkantien kampus / Business Kitchen
Kotkantie 1
90250 Oulu

Ota yhteyttä!

Yrityshautomovastaava Jukka Köngäs

Yrityshautomo

Yrityshautomossa opiskelijamme työstävät ideoistaan uutta liiketoimintaa. Vuosien 2012–2015 aikana yrityshautomossa on syntynyt yhteensä 65 uutta yritystä ja liiketoimintaa.
Lue lisää »

Oamk LABs 

Monialaiset ja kansainväliset opiskelijatiimit kehittävät uusia konsepteja, tuotteita ja palveluita sekä uutta liiketoimintaa valituille toimialoille. Oamk LABseissä on syntynyt vuosina 2012–2015 yhteensä 14 uutta ohjelmisto- ja pelialan vientiyritystä. Lue lisää »

Terwa-akatemia

Terwa-akatemia on yksi liiketalouden koulutuksemme suuntautumisvaihtoehdoista. Terwa-akatemiassa opiskelijamme oppivat yrittäjyyttä omien osuuskuntiensa kautta, joita he pyörittävät 2,5 vuoden ajan.
Lue lisää »

Demola

Demolassa kansainväliset opiskelijatiimit kehittävät uusia ratkaisuja ja demoja alueen yrityksille ja muille toimijoille. Lue lisää »

Business Kitchen

Kasvuyrittäjyyskeskus Business Kitchenissä tarjoamme asiantuntijamme, opiskelijamme ja verkostomme yritysten avuksi. Opiskelijamme pääsevät tekemään oikeita toimeksiantoja ja oppimaan asioita käytännön kautta.
Lue lisää »

Opiskelijoiden osuuskunnat

Trapesti ja Kulttuuriosuuskunta Osuma tuottavat liiketalouden ja kulttuurialan palveluita alueen yrityksille.

 

Yrittäjyyden opinnot

Yrittäjyyden opintojakso on osa jokaisen opiskelijamme opintoja.

 

Ripa-työelämäpalvelut

Kaikki palvelumme ovat yritysten ulottuvilla Ripa-työelämäpalveluiden avulla. Ripan kautta olemme saaneet vuosina 2012–2015 yli 1 500 palvelupyyntöä. Lue lisää »