Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Osallistujat

 

ARKTISET ASKELEET - VALTAKUNNALLINEN TANSSIKATSELMUS OULUSSA 26.3.-29.3.2020

Vuoden 2020 tanssikatselmus on tarkoitettu alakouluikäisille ja sitä nuoremmille tanssijoille. Tapahtumapaikkana on Pohjankartano, Leevi Madetojan katu 1, Oulu.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:
https://www.oamk.fi/fi/oamk/oamkissa-tapahtuu/arktiset-askeleet/ilmoittautuminen

Säännöt

1. Sarjat:

    1. Minarit (alle kouluikäiset eli 2013 ja sen jälkeen syntyneet)
    2. Juniorit (alakouluikäiset eli 2007-2012 syntyneet)
    3. Minarit ja juniorit yhdessä
    4. Aikuiset ja lapset yhdessä

2. Osallistumista koskevia sääntöjä

Katselmukseen valittavien tanssiesitysten näkökulma voi olla esimerkiksi:

3. Esityksen kesto

Esityksen kesto saa olla maksimissaan 6 minuuttia.

4. Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisia otetaan vastaan vain sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuminen alkaa pe 1.11.2019 ja päättyy pe 10.1.2020 klo 23:59. Lomake on löydettävissä osoitteesta www.oamk.fi/arktisetaskeleet. Ilmoittautuessanne esiraatiin huolehdittehan, että mikäli tulette valituksi, pääsette osallistumaan varsinaiseen tapahtumaviikonloppuun.

Tallenne esityksestä tulee lähettää suoratoistettavana nettilinkkinä (Youtube, Vimeo, Dropbox) sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Halutessasi voit asettaa videon salasanasuojatuksi yksityiseksi videoksi. Tarkastathan itse linkin toimivuuden.

Taltioinnin käsittelymaksu on porrastettu sen mukaan, haluaako yhteisö teoksesta esiraadin jälkeen kirjallisen palautteen vai ei. Maksua ei palauteta, vaikka taltiointia ei voitaisi esim. huonolaatuisuuden tai puutteellisten yksityisyysasetusten vuoksi arvioida.

A) Yhteisö maksaa tallenteen käsittelymaksun 15 euroa, jolloin tallenne katsotaan esiraadissa, mutta sille ei kirjoiteta palautetta.

B) Yhteisö maksaa tallenteen käsittelymaksun 25 euroa, jolloin teokselle toimitetaan esiraadin jälkeen kirjallinen palaute.

Esiraati järjestetään 14.-17.1.2020 ja tieto tapahtumaan valituista esityksistä toimitetaan asianosaisille välittömästi karsinnan jälkeen. Luettelo valituista teoksista julkaistaan myös Arktisten Askelten nettisivuilla www.oamk.fi/arktisetaskeleet. Tapahtumaan valitut teokset saavat kaksi palautetta: lyhyen välipalautteen esiraadilta ja varsinaisen palautteen tapahtuman raadilta.

5. Kuvausohjeita

6. Arviointi ja stipendit

Taltiointien perusteella suoritettavasta esiraadista pyritään valitsemaan varsinaiseen tapahtumaan 30–40 esitystä. Esiraadissa on lastentanssin asiantuntijoita sekä yksi tanssinopettajaopiskelijajäsen. Taltioinnit katsotaan anonyymeinä, joten on tärkeää, että kuvassa ei näy mitään yhteisöönne viittaavaa tietoa. Esikatselmusraati pyrkii valitsemaan tapahtumaan mahdollisimman laajan otoksen mieleenpainuvia ja puhuttelevia teoksia eri tanssilajeista, ikä- ja taitoryhmistä eri puolilta Suomea.

Varsinaisen tapahtuman raadissa on lastentanssin asiantuntijoita, joista vähintään yksi on ollut mukana myös esiraadissa. Asiantuntijaraadin lisäksi on lasten oma raati, ”pupuraati”. Arviointiraati jakaa varsinaisessa tapahtumassa harkintansa mukaan stipendejä ja kunniakirjoja huomioiden tanssin ja tanssiteosten eri osa-alueet.

7. 26.-29.3.2020 järjestettävän tapahtumaviikonlopun sisällöstä

Tapahtumaviikonloppuun sisältyy harjoitusten ja katselmusten lisäksi myös erilaisia tanssipajoja ja seminaareja. Viikonlopun tapahtumat ovat avoimet kaikille osallistujapassin lunastaneille. Osallistujapassin hinta vuonna 2020 on 20 e / hlö (sis. alv 0%).

 


Tapahtuman järjestäjät ja yhteyshenkilöt:

Tapahtuman järjestävät Oulun läänin Tanssialan Tuki ry ja Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus.

Yhteyshenkilöt:

Tapahtumatuottaja Jutta Kotala: jutta.kotala@oamk.fi / 044 9587 601
Tapahtuman johtaja Marjukka Koivuniemi: marjukka.koivuniemi@oamk.fi / 044 9870 389