Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Yhteistyössä

Yhteistyökumppanit

Ravintola Puistola

Likis lähiruokatapahtuma tekee yhteistyötä myös tänä vuonna Ravintola Puistolan kanssa. Ravintola Puistola sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun keskustassa vanhassa ja kauniin vaaleanpunaisessa rakennuksessa. Ravintola Puistolasta löydät ruokaravintolan ja ihastuttavan pienen kahvilan, jonka makeat ja suolaiset tuotteet leivotaan omassa kivijalkaleipomossa. Tutustu Puistolan valikoimaan tarkemmin tästä

Puistola_logo.jpg

Linnunradan tila

Uutena yhteistyökumppanina toimii Linnunradan tila Kempeleessä. Tilalla viljellään öljyhamppua, josta jalostetaan rouheita, öljyä ja kosmetiikkaa. Tilan erikoisuus ovat alpakat, jotka vierailevat erilaisissa tapahtumissa, muun mussa ensi syksyn Likiksessä! Tilan kuulumisia voit seurata Linnunradan tilan -Facebook-sivuilta.

logo-linnunradan-tila.jpg

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto

MTK on ammatti- ja etujärjestö maanviljelijöille, metsänomistajille ja maaseutuyrittäjille. MTK:n edunvalvontatyö on laaja-alaista. Maatalous- ja metsäpolitiikan lisäksi järjestö pyrkii edistämään yrittämisen edellytyksiä maaseudulla. Ympäristö- ja maapoliittisissa asioissa MTK toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti lisäksi MTK tekee kuluttajatyötä suomalaisen ruoan ja ruoantuotannon arvostamisen ja tiedettävyyden edistämiseksi.

Alueellista toimintaa ja vaikuttamista tekevät 14 MTK-liittoa ja 350 MTK-yhdistystä sekä 66 metsänhoitoyhdistystä.

MTK on etujärjestö, joka edistää

MTKPSlogo.jpg

Ruokariihi - Osaava elintarviketalous Pohjois-Pohjanmaalle

RUOKARIIHI -hanke edistää Pohjois-Pohjanmaan elintarvikeyritysten ICT- ja muiden teknologioiden käyttöä, yritysten välistä yhteistyötä sekä kansainvälistymistä. Hanke toteutetaan 1.1.2019 – 31.12.2021 välisenä aikana Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) ja Luonnonvarakeskuksen (Luke) yhteistyönä.

RUOKARIIHI koordinoi Likis-lähiruokatapahtuman yhteyteen Lähiruoka- ja hankintatreffit pe 20.9.2019 klo 14 – 18. Lähiruoka- ja hankintatreffit on tuottajien sekä ravitsemisalan ja ruokakaupan ammattilaisten kohtaamispaikka. Lisätietoa hankkeen toiminnasta löytyy tästä.

Rahoittajalogo https://www.pohjois-pohjanmaa.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.luke.fi/Rahoittajalogo https://ec.europa.eu/regional_policy/index.cfm/fi/funding/erdf/ Rahoittajalogo https://www.oamk.fi/