Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Avannosta maailmanmaineeseen

Avannosta maailmanmaineeseen

10.2.2015 :: Teksti: Anne Peltola  Kuva: Jussi Tuokkola

Vuosi sitten oululaisten kasvuyrittäjien rohkeus ja kylmäpäisyys poiki niin paljon menestystä ja maailmanlaajuista näkyvyyttä, että arktinen pitsaustapahtuma Polar Bear Pitching järjestetään tänä vuonna uudestaan. Viime vuonna mukana olleista yrityksistä yli 60 prosenttia on saanut rahoituksen.

polarbear_iso.jpg

Avanto aukeaa Oulun Raatinsaaressa reilun kahden viikon kuluttua keskiviikkona 25.2. Tällöin jokaisella puhujalla on tilaisuus kertoa omasta yritysideastaan ja saada mahdollisia sijoittajia kiinnostumaan ideasta. Puhetta saa pitää niin kauan kuin pystyy olemaan avannossa.

Tänä vuonna tapahtumaan osallistuu myös ulkomaisia yrittäjiä. Tähän mennessä osallistumisensa ovat vahvistaneet ainakin Haltian, Volundeer, Braci, Optomed, SportID, PintPlease, ComFee, Tinitell, Netsono ja Breaking Ice. Tapahtuman avaa Yhdysvaltain Suomen suurlähettiläs Bruce J. Oreck. Avaussanat hän lausuu tietenkin avannosta.

Polar Bear Pitching on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma. Voit seurata tapahtumaa paikan päällä tai suorana verkosta. Tapahtuman järjestää voittoa tavoittelematon Midnight Pitch Fest Ry. Lisätietoa löydät tapahtuman Facebook-sivuilta.