slidekuva_metsäpolku.jpg

 «» Marraskuu 20
vkmatiketopelasu
44 1
452345678
469101112131415
4716171819202122
4823242526272829
4930 
Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/web/ely/euroopan-maaseuturahasto#.Wgwx-WiCyUk

Kehittyvä Bioenergialiiketoiminta

BioLiito - hanke edistää erilaisin koulutuksin ja tapahtumin jo metsäbioenergia-alalla toimivien ja suunnitteilla olevien yritysten edellytyksiä parantaa liiketoimintansa laatua ja rakentaa kasvua. Nykyisen liiketoiminnan tietoinen kehittäminen varmistaa alalla toimivien yritysten paremman menestymisen mahdollisuuden nykyisessä kilpailutilanteessa. Hanke edistää metsäbioenergia-alan lakiuudistuksen myötä avautuneen metsävaratiedon tehokasta hyödyntämistä metsäbioenergiaan perustuvien uusien palvelutuotteiden kehittämiseksi metsäalalle.

BioLiito -hankkeen koulutukset on suunnattu aloitteleville ja aktiiviyrittäjille, sekä alasta kiinnostuneille. Koulutusten avulla opitun on tarkoitus tukea uuden liiketoiminnan syntymistä sekä yritysten kannattavuuden ja asiakkaan palvelukokemuksen kohentamista.

Tulossa on koulutuksia mm. yrityksen aloittamisesta, kirjanpidosta, viestinnästä, somemarkkinoinnista, sukupolvenvaihdoksesta ja hankinnoista. Hanke auttaa yritystäsi myös verkostoitumaan laajalti ja hyödyntämään muiden yrittäjien tukea. Lue lisää järjestettävistä koulutuksista koulutuspäivät kohdasta sivuvalikosta.

Koulutuksiin järjestetään verkkokoulutuksina ja lähipäivinä. Tilaisuudet pääsääntöisesti taltioidaan, joten voit tehdä ne joustavasti, sinulle sopivana ajankohtana. Etäosallistuminen ja kurssien suorittamiseen saa teknistä tukea aina kun tarvitsee.

Koulutukset on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. BioLiidon kaikilla kursseilla fokus on käytännön esimerkeissä ja ratkaisuissa, jotka tuottavat todellista lisäarvoa yrityksellesi!

Seuraa ja tykkää meistä Facebookissa!

 

Rahoittajalogo https://www.oamk.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/web/ely/euroopan-maaseuturahasto#.Wgwx-WiCyUkRahoittajalogo https://www.metsakeskus.fi/

Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)