Dimmy 2.0

Dimmy 2.0 -koulutus on – Oamkin DigiLii-hankeen puitteissa järjestämä – Pohjois-Suomen monipuolisin ilmainen digitaalisen markkinoinnin ja myynnin koulutus. Koulutuksen päätavoitteena on vahvistaa Oulun seudun pk- ja mikroyritysten digitaalisissa kanavissa tapahtuvaa myyntiä ja markkinointia sekä kannattavien asiakassuhteiden luomista.

Koulutus on suunnattu

  1. digiliiketoiminnan ja -markkinoinnin osaamisensa vahvistamisesta kiinnostuneille markkinoinnin ja myynnin parissa toimiville henkilöille
  2. pk-yritysten johdolle
  3. yrittäjille
  4. työttömille ja työttömyysuhan alla oleville henkilöille (Tälle kohderyhmälle järjestetään myös oma DIGITYY -koulutus, joka alkaa tammikuussa 2021. Lue lisää)

Koulutus sisältää keskeisimmät digimarkkinoinnin sisällöt, rakenteet ja työkalut, jotka on koottu helposti opiskeltavaksi paketiksi. Koulutuksessa keskitytään nykyaikaisen digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun, tuottamiseen ja analyyttiseen johtamiseen. Koulutuksessa käydään läpi muun muassa digitaalisten mainostyökalujen tuloksellisen hyödyntämisen keinoja, sisältömarkkinoinnin tuottamista, sosiaalisen median markkinointia ja digitaalista analytiikkaa.

Koulutus kestää noin 5 kuukautta, ja se järjestetään lukukausittain. Koulutus toteutetaan pääosin verkko-opintoina, mutta se sisältää myös työpajoja, joissa kehitetään koulutukseen osallistuvien digitaalisen markkinoinnin osaamista sekä heidän yrityksen digitaalista markkinointia yhdessä asiantuntijoiden sekä tarvittaessa muiden koulutukseen osallistuvien kanssa.

Tavoitteena koulutusohjelmassa on henkilöiden digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin osaamisen ja samalla oman työpaikan digiprosessien kehittäminen. Koulutus on maksuton ja ensimmäinen toteutus alkoi tammikuussa 2020. Toteutuksia järjestetään syksyisin ja keväisin, syksyn toteutus alkaa elokuun puolenvälin jälkeen ja kevään koulutus tammikuun puolessavälissä. Viimeinen toteutus tulee olemaan keväällä 2022.

Koulutuspaikkana on Oulun DigiAseman Ahjo-sali osoitteessa Hallituskatu 36 B.

Seuraava koulutus alkaa tammikuussa 2021. 

Koulutukseen haku alkaa 16. marraskuuta 2020 ja päättyy 10. tammikuuta 2021. Lue lisää ja hae!

 

Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)