Hankkeet  ::  fPlaza

fDesign asiantuntijat

Tutustu jo nyt joihinkin osaaviin ja innostaviin kouluttajiimme.

EleonoraCarnasa.jpg

Eleonora Carnasa

Fabrica 360:n perustaja

Eleonora on Fabrica 360°:n perustaja. Hän on kokenut palvelumuotoilun ja tarinankerronnan ammattilainen. Eleonora on valmentanut lukuisia moniammatillisia ryhmiä monissa Euroopan maissa. Hänen opastuksensa ansiosta on käynnistetty yli 20 suurta hanketta.

Fabrica 360° on suunnittelu- ja innovointitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointia, koulutusta ja tapahtumasuunnittelua.  Fabrica 360° on palvelumuotoilun, luovan johtamisen, tarinankerronnan ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen. Asiakkaina ovat niin yritykset kuin kansalaisjärjestöt. Lisätietoja Fabrica 360°:sta löydät osoitteesta www.fabrica360.eu.

viljalaaksonen_800px.jpg

Vilja Laaksonen

Aava & Bang, asiakkuusjohtaja

Vilja Laaksonen on filosofian tohtori puheviestinnästä ja palkittu viestinnän ammattilainen. Vanhana partiolaisena ja joukkueurheilijana hän myös nauttii käytännön toteutuksesta ja tiimityöstä. Hänen keskeistä osaamistaan on johtaminen ja verkoston rakentaminen, markkinointi ja asiakaslähtöinen viestintä sekä vuorovaikutusosaaminen ja vaikuttaminen. Hän on myös perehtynyt arvopohjaiseen liiketoimintaan ja kansainvälisyyteen.

Tällä hetkellä Laaksonen toimii Aava & Bangin liiketoimintajohtajana vastaten erilaisten valmennusohjelmien ja yrityskulttuurin kehittämiseen kiinnittyvien asiakastöiden johtamisesta, kehittämisestä ja toteuttamisesta.

jonna_800px.jpg

Jonna Muurinen

Markkinointiviestintätoimisto Kuulu Oy, perustaja, toimitusjohtaja

Jonna Muurinen on Markkinointiviestintätoimisto Kuulun perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on valmistunut vuonna 2004 Oulun yliopiston kansainvälisen yritysviestinnän koulutusohjelmasta. Jonna Muurinen on työskennellyt 19 vuoden ajan viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä. Kuulu voitti Pohjois-Pohjanmaan Kasvu Openin vuonna 2017. Kasvunsa ansiosta se on päässyt tavoitellulle Kauppalehden Kasvajat-listalle. Jonna valittiin tänä vuonna myös Oulun seudun Vuoden yrittäjänaiseksi.

	Satu-Natti_800px.jpg

Satu Nätti

Oulun yliopisto, markkinoinnin professori

KTT Satu Nätti toimii Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun markkinoinnin professorina. Hänen opetus- ja tutkimustyönsä on keskittynyt Business-to-Business-markkinointiin ja -liiketoimintaverkostoihin. Näillä alueilla Satu on erityisesti tutkinut asiantuntijaorganisaatioiden asiakassuhteita, asiakastiedon hyödyntämistä asiakassuhteissa, yritysbrändäystä sekä verkostojen orkestrointia liiketoiminnan ja innovaatiotoiminnan kehittämiseksi. Satu on myös kokenut yritysten ja julkisorganisaatioiden kouluttaja asiakkuuksien ja verkostotoiminnan kehittämisen saralla.

sannaoja_800px.jpg

Sanna Oja

Oulun ammattikorkeakoulu, yliopettaja

KTT Sanna Oja on vastuullisen liiketoiminnan yliopettaja Oulun ammattikorkeakoulussa sekä johtamisen ja työyhteisöjen valmentaja ja yrittäjä (Tila Kuiske) sekä myös freelance-asiantuntija WWF:n Green Office -yritysyhteistyössä. Hän on kokenut kouluttaja ja sparraaja ja on ollut mukana kansainvälisissä ja kotimaisissa projekteissa kehittämässä yritysten viestintää, yhteiskuntavastuuta, työhyvinvointia sekä uutta liiketoimintaa ja kehittämismenetelmiä. Hänet on palkittu Oamkin vuoden opettajana vuonna 2016.

Rauhala_Mervi_800px.jpg

Mervi Rauhala

Eficode, tiiminvetäjä, palvelumuotoilija

Mervi Rauhala on monipuolinen palvelumuotoilun ja tarinankerronnan asiantuntija, joka toimii designereiden tiiminvetäjänä ja palvelumuotoilijana Eficodella. Ennen Eficodelle tuloaan Mervi toimi johtavana palvelumuotoilun ja asiakaskokemuksen konsulttina viestintätoimistossa.

Koulutukseltaan Mervi on FM ja MBA Service Innovation & Design -maisteriohjelmasta. Mervi on julkaissut kirjan bisnestarinankerronnasta “Storytelling työkaluna - Vaikuta tarinoilla bisneksessä” (Talentum 2014). Kokeneena kouluttajana hän osaa vetää innostavia ja vaikuttavia koulutuksia. Mervillä on laaja kokemus valmentamisesta, fasilitoinnista ja puhumistilaisuuksista erinomaisin palauttein. 

Saraniemi_Saila.jpg

Saila Saraniemi

Oulun yliopisto, markkinoinnin yliopistonlehtori

KTT, dosentti Saila Saraniemi toimii Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun markkinoinnin yliopistonlehtorina. Hänen opetus- ja tutkimustyönsä on keskittynyt brändimarkkinointiin ja digitaalisiin palveluihin. Sailan erityisen kiinnostuksen kohteena ovat yritys-, palvelu- ja paikkabrändien kehittyminen verkostojen vaikutuksessa sekä digitaalisuuden tuomat muutokset asiakassuhteiden logiikkaan ja asiakaskokemukseen. Sailalla on pitkä kokemus kouluttamisesta eri korkeakouluasteilla sekä liikkeenjohdolle.

satuvainio_800px.jpg

Satu Vainio

Aava & Bang, asiakkuusjohtaja, valmentaja

Satu työskentelee Aava & Bangillä valmennusliiketoiminnan asiakkuusjohtajana ja valmentajana. Satun vahvuusalueita ovat asiakkuuksien johtaminen, yrityksen kasvun rakentaminen, asiakaskokemuksen kehittäminen henkilöstön näkökulmasta, kumppanuudet sekä uudet liiketoimintamallit.

Sadulla on laajaa kokemusta pienten ja keskisuurten yritysten johtamisesta ja kehittämisestä. Sadun valmennuspalautteissa esiin nousee usein hänen vahva asiakasnäkökulmansa, käytännönläheisyys sekä osallistujien itse asettamien tavoitteiden ylitys. Aikaisemmin hän on toiminut esimerkiksi kehittämiskonsulttina ja valmentajana Novetos Oy:ssä.

fPlaza_logot_FI_2rivia.png


Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/
Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)