Osallistu

Tule mukaamme someen

#korkeakoulupeda
#kope
#korkeakouluoppiminen
#korkeakoulutusuudistuu
#oppimisenhuipulle

Liity mukaan KOPE-ryhmään

Sinulle korkeakouluopettaja: tule jakamaan ajatuksia, kokemuksia, ideoita ja kysymyksiä korkeakouluopetuksesta ja -oppimisesta! Saat vertaistietoa ja voit jakaa omia hyviä käytäntöjä.

Kerromme mitä hankkeessamme tapahtuu!


Liity sähköpostilistalle

KOPE hanke tiedottaa Peda-forumin postituslistan kautta.

Hyödynnämme olemassaolevaa ja toimivaa listaa ja vältämme tuplapostituksen. Näin mahdollistuu ja laajentuu ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen korkeakoulupedagogisten toimijoiden yhteiskeskustelu.  

Peda-forumin sähköpostilistalle pystyt liittymään itse:

  1. Täytä tietosi postitusohjelman sivulla osoitteessa http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/peda-forum ja lähetä tiedot näpäyttämällä Subscribe-painiketta.
  2. Saat liittymisestäsi palauteviestin, joka sinun tulee kuitata lähettämällä viesti sellaisenaan takaisin postitusohjelmalle käyttämällä sähköpostiohjelmasi reply- tai answer-komentoa.

Listalta eroaminen onnistuu myös itsenäisesti:

  1. Kirjoita sähköpostiosoitteesi postitusohjelman sivun alareunassa sille varattuun tilaan osoitteessa http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/peda-forum. Lähetä tieto näpäyttämällä Unsubscribe or edit options -painiketta. 
  2. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, johon Sinun tulee reagoida ohjeiden mukaisesti.

Viestin lähettäminen listalle

Peda-forumin sähköpostilistalle lähetään viestit osoitteeseen peda-forum(at)lists.jyu.fi. Postitusohjelma jakaa viestit sellaisenaan kaikille foorumiin liittyneille. Viestin otsikkoon ohjelma liittää foorumitunnuksen [Peda] ja viestin loppuun tämän Peda-forumin WWW-sivun URL-osoitteen.


Vaikuta teemojen sisältöön

Anna ideoita teemojen sisältöön, ilmianna teemaan liittyvä hyvä käytäntö tai asiantuntija tai ideoi ja toivo toimintamuotoja!


Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)