Pedagoginen kesäkoulu

Tervetuloa pedagogiseen kesäkouluun 12. - 16.8. Oulun ammattikorkeakouluun

Pedagoginen kesäkoulu on tarkoitettu kaikille opetuksesta ja oppimisesta kiinnostuneille. Tule hakemaan uutta iloa ja puhtia syksyn opetuksiin! 

Paikka: Oulun ammattikorkeakoulu, Kotkantien kampus, Kotkantie 1, 90250. Opetustilat löytyvät lukkarista. Huom! Tullessasi kannattaa varmistaa tila vielä aulan infotiskiltä. Lisäksi mukana on muutama työpaja, joka toteutetaan etäyhteydellä ja nämä on merkitty erikseen ohjelmaan (kouluttaja ilmoittaa tarkemman osallistumislinkin). 

Ohjelma: Koko viikon ajan on tarjolla huikea määrä erilaisia opetuksen, ohjauksen ja oppimisen työpajoja. Kaikki työpajat kuuluvat johonkin isompaan teemaan ja ne on merkitty ohjelmaan eri värikoodeilla. Näin löydät helpommin itsellesi sopivat. 

Linkki lukujärjestykseen

Hanke- ja IT-kioskit: Kotkantien kampuksen aulassa on koko viikon ajan hankepisteitä klo 11 - 13. Tule käymään ja kuulemaan erilaisista hankkeista, joissa olemme mukana! Jos haluat omalle hankkeellesi esittelypisteen aulaan, ota yhteyttä Raisaan. Myös IT-kioski palvelee koko viikon ajan: sieltä voit käydä kysymässä ohjeita IT-palveluihin liittyen. 

llmoittautuminen on päättynyt ja osa toteutuksista on jo täynnä, mutta mikäli haluaisit vielä mukaan, ota yhteyttä Raisaan.

Perjantaina kesäkoulun loputtua lähdemme porukalla omakustanteiselle lounaalle Oulun keskustaan. Tarkempi paikka ja ilmoittautuminen siihen avataan kesäkoulussa.

Lisätietoja: raisa.aine@oamk.fi 

Iloisiin tapaamisiin loppukesästä! 

Terveisin KOPE-hanke ja Amokin väki 


Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)