Tapahtumat

Tule ja parasta - korkeakoulut pedagogiikan, oppimisen ja työn äärellä -seminaari

Seminaarissa kuulet korkeakoulupedagogiikan kentän uusimmista tuloksista ja pääset verkostoitumaan. Saat ideoita ja tukea opetukseen sekä uutta näkökulmaa työhösi. Tapahtuma on suunnattu korkeakoulujen henkilöstölle.
Paikka: Haaga-Helia
Aika: 30.9.
Lisätietoja

Menneet tapahtumat

Somehaaste #opintänään #ijustlearned

KOPE-hanke haluaa nostaa opiskelijoiden äänen kuuluviin ja tuoda erilaisia kokemuksia korkeakouluoppimisesta näkyville. Oppimiskokemuksia kerätään kevään 2019 aikana korkeakouluissa ja Instagramissa. Keräämme oppimiskokemuksia eri tavoin ja julkaisemme niitä KOPEn kanavilla ja Instagram-tilillä @opintanaan.

Opiskelijoiden osallisuuden hackathon!

Tervetuloa mukaan opiskelijat, opettajat, korkeakoulun johto ja muut sidosryhmät kehittämään ja ideoimaan innovatiivisia ja luovia toimintamalleja opiskelijoiden osallisuudelle. Hackhaton kestää 12 tuntia ja sen aikana etsitään 100 ideaa, joilla opiskelijat voivat osallistua ja vaikuttaa oppimisen laatuun ja rakenteisiin korkeakoulussa. 
Aika: 17.9.2018

"Hackathon on tapahtuma, missä joukko ihmisiä kokoontuu fasilitoidusti ja ennalta sovituksi ajaksi työstämään ratkaisuja annettuihin haasteisiin. Yhdistävää näille tapahtumille on osaaottavien asenne, kyky hypätä tekemään jotain uutta sekä mielenkiintoista." Trestart  


Mihin sinivalkoinen linjaus vie korkeakouluja?

KOPE-hanke laati korkeakouluoppimisen laadun sinivalkoiset linjaukset Opetus- ja kulttuuriministeriön innoittamana. Tervetuloa mukaan pohtimaan, mitä linjaukset tarkoittavat käytännössä. 

Kutsumme mukaan toimijat niin ammattikorkeakouluista kuin yliopistoista.

Paikka: Oulun ammattikorkeakoulu (Kiviharjuntie 4)
Aika: 26. - 27.4. (verkosto/hankepäivä 25.4.)
Ohjelma ja ilmoittautuminen


Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)