Hankkeet  ::  Myski
Ajankohtaista

Henkilöstölle Entre-coach valmennus myyntiosaamisen ja yrittäjyyden tukemiseen

Julkaistu: 21.1.2020 klo 09:16 Ajankohtaista

Hae mukaan Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeen (Myski) järjestämiin maksuttomiin pedagogisiin myyntivalmennuksiin. 

Myski-hanke järjestää keväällä 2020 valmennuskokonaisuuden, jossa kehitetään coaching-taitoja myynnillisellä otteella valmennuskumppani Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa. Valmennukseen aikataulu menee seuraavanlaisesti: 

  • 19.3.2020 klo 9 - 16 (lähipäivä, Oamk Kotkantien kampus, tila 1322)
  • 20.3.2020 klo 9 - 16 (lähipäivä, Oamk Kotkantien kampus, tila 1322)
  • 21.4.2020 klo 9 - 12 (virtuaalityöpaja, Oamk Kotkantien kampus, tila 1322)

Valmennus toteutetaan Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kehittämällä Entre-coach -menetelmällä. Valmennuksessa kehitetään myynnissä ja yrittäjyydessä tarvittavia vuorovaikutustaitoja, mm. aktiivista kuuntelua, tietoista läsnäoloa ja tehokkaiden kysymysten hyödyntämistä. Valmennuksen avulla osallistujat osaavat muun muassa paremmin kohdata myyntityöhön tai yrittäjyyteen tähtääviä henkilöitä. Mukana olevasta liitteestä löytyy lisätietoa valmennuskokonaisuuden tarkemmasta sisällöstä ja menetelmistä, kouluttajasta sekä prosessiin kuuluvista tehtävistä. 

Haemme valmennuskokonaisuuteen mukaan opetushenkilöstöä ja yritysneuvojia, jotka haluavat kehittää omia vuorovaikutustaitoja ja joiden työhön kuuluu teemoina myynti ja yrittäjyys tai halua integroida näitä teemoja omaan työhön. Lisäksi osallistujien täytyy sitoutua valmennuskokonaisuuteen ja itsenäiseen työskentelyyn lähipäivien välillä. Ennen valmennuksen alkua on ennakkotehtävä. Hienoa olisi myös kiinnostus valmennuksen päätyttyä kehittää myynnillistä ja valmentavaa asennetta omassa työympäristössäsi ja opetuksessa.

Valmennukseen otetaan mukaan rajattu määrä osallistujia. Otamme yhteyttä mukaan hakeneisiin henkilöihin hakuajan päätyttyä. Hae mukaan 9.03.2020 mennessä ottamalla yhteyttä s-postitse Myski-hankkeen projektipäällikköön Katta Siltavirtaan (katta.siltavirta#oamk.fi (korvaa # -> @)) ja kuvaile omaa kiinnostustasi osallistua valmennukseen.

www.oamk.fi/myski 

 Liitetiedostot
rivityyppi Nimi Koko
entrecoach__valmennus_myski.pdffileicon[.pdf] entrecoach__valmennus_myski.pdf  (Lisätietoa valmennuksesta) 94 KB 
Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/Rahoittajalogo https://www.rakennerahastot.fi/
Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)