Lähiruoka- ja hankintatreffit 18.9.2020
Huom! Hankkeen www-sivut on päivitetty. Uudet sivut löytyvät osoitteesta www.oamk.fi/ruokariihi.
Kotkantien kampus, Oulun ammattikorkeakoulu
Kotkantie 1, 90250 Oulu
Tervetuloa Lähiruoka- ja hankintatreffeille - tuottajien sekä ravitsemisalan ja ruokakaupan ammattilaisten kohtaamispaikkaan! Lähiruoka- ja hankintatreffit järjestetään perjantaina 18.9. Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella yhteistyössä ProAgria Oulun Ruokeva - hankkeen kanssa.
Tuottajat voivat tilaisuudessa esitellä paikallisia tuotteitaan, ja ostajat löytää uusia tuotteita valikoimiinsa. Tilaisuus sopii niin ravintoloille, vähittäiskaupoille, julkisista elintarvikehankinnoista vastaaville kuin elintarvikejalostajille.
Pääset Lähiruoka- ja hankintatreffeillä maistamaan paikallisia herkkuja, kuulemaan lyhyitä esittelyitä yrityksistä ja tuotteista sekä asiantuntijoiden tietoiskuja hankinnoista. Lähiruoka- ja hankintatreffit on mainio tapa kartoittaa uusia tuotteita ja tutustua tuotteiden alkuperään sekä saada tietoa hankinnoista.
Päivän ohjelma ja ilmoittautumislomake lisätään lähiaikoina.
Lähiruoka- ja hankintatreffit 20.9.2019
Kotkantien kampus, Oulun ammattikorkeakoulu
Kotkantie 1, 90250 Oulu
Vuoden 2019 lähiruoka- ja hankintatreffit järjestettiin perjantaina 20.9. kello 14-18 Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella yhteistyössä valtakunnallisen MAHVA-, ProAgria Oulun Ruokeva- ja Oulun seudun Leaderin Sähköiset myyntikanavat kalan suoramyynnissä -hankkeiden kanssa. Ennen Lähiruoka- ja hankintatreffejä järjestettiin myös retki Kiviniemen kalasatamaan.
Tarkemmat tiedot tapahtuman ohjelmasta ja esitysmateriaalit löydät Materiaalit -sivulta.
Lähiruoka- ja hankintatreffien ohjelma 2019
klo 10.00
|
Tutustumisretki lähikalan tuotantoketjuun, Kiviniemen kalasatama, järjestäjä Sähköiset myyntikanavat kalan suoramyynnissä -hanke |
klo 12.00 | Omakustanteinen lounas |
klo 13.00 |
Asiantuntijaluento ”Paikallisen kalan matka merestä ruokapöytään” |
klo 14.00
|
Lähiruoka- ja hankintatreffit -tapahtuma, Tanssisali 3 Tapahtuman juontaa toimittaja Kati Jurkko. Avaus, projektipäällikkö Päivi Töyli,Turun yliopiston Brahea-keskus Tilaisuus tutustua paikallisiin herkkuihin, kuulla lyhyitä esittelyitä yrityksistä ja tuotteista sekä asiantuntijoiden tietoiskuja hankinnoista: Lähiruuan reitti hankintalain temppuradalla, hankinta-asiamies Tiina Talala, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät Vastuullisuus elintarvikehankinnoissa, hankintalähettiläs Auli Väänänen, MMM Vinkkejä lähi- ja luomuruokahankintoihin, hankepäällikkö Anu Arolaakso, EkoCentria Ruokaan liittyvät kuljetushankinnat, asiantuntija Taneli Varis, Motiva Maaseudunhankinnat.fi - tietoa ja osaamista maaseudun yrityksille, projektipäällikkö Päivi Töyli, Turun yliopiston Brahea-keskus
|
klo 18.00 | Tapahtuma päättyy |
Lisätietoja:
Päivi Vitikka. Oulun ammattikorkeakoulu, puh. 040 651 7180, paivi.vitikka@oamk.fi
Kirsi Korhonen, Luonnonvarakeskus, puh. 029 532 6700, kirsi.korhonen@luke.fi
Asko Eerola (retki kalasatamaan), puh 044 7727 877, asko.eerola@rieskaleader.fi