Logot: ELY-keskus, Vipivoimaa EU:sta, EU:n sosiaalirahasto ja SIMHE-hanke

 

SIMHE polku – osaamisen tunnistamisesta ja täydentämisestä työllistymiseen

SIMHE polku -hankkeen tavoitteena on kehittää korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille joustava koulutuspolku helpottamaan työllistymistä omalle alalle.

Maahanmuuttajien kotimaassaan hankkima koulutus ja työkokemus jäävät usein hyödyntämättä. SIMHE polku -hankkeessa kehitämme mallin, jossa tunnistetaan korkeasti koulutetun maahanmuuttajan aikaisempi osaaminen, jota hän voi täydentää ja päivittää joustavasti työelämän tarpeisiin.

Tavoitteemme on

SIMHE polku -täydennyskoulutus

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää SIMHE polku -täydennyskoulutuksen, johon haku on auki: SIMHE polku – Liiketalouden ja tekniikan joustava täydennyskoulutus korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille, laajuus 5-20 op.

Koulutukseen voi hakea, jos olet korkeasti koulutettu maahanmuuttaja, sinulla on liiketalouden tai tekniikan koulutusta kotimaasta ja haluat työllistyä omalle alalle. Lisää koulutuksesta kohdassa Täydennyskoulutus.

Oamkin SIMHE polku -asiantuntijat

Pirkko Kukkohovi, projektipäällikkö
pirkko.kukkohovi@oamk.fi, 040 6613120

Sirpa Puolakka, yritysverkosto
sirpa.puolakka@oamk.fi, 040 1415361

Eija Svanberg, osaamisen tunnistaminen ja ohjaus

Terhi Mustakangas, koulutus

 

 


SIMHE polku – osaamisen tunnistamisesta ja täydentämisestä työllistymiseen on valtakunnallinen hanke, jonka toteuttavat Metropolia Ammattikorkeakoulu, Karelia-ammattikorkeakoulu ja Oulun ammattikorkeakoulu. Oulun ammattikorkeakoulun toimialueena on Pohjois-Suomi.

 

Logot Karelia-ammattikorkeakoulu, Metropolia-ammattikorkeakoulu, Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)