Tule mukaan luomaan hyvinvointia pohjoiseen Suomeen – lue lisääTee lahjoitus.

Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Kevään yhteishaku 20.3.–3.4.

Tutustu kevään yhteishaussa oleviin AMK- ja ylempiin AMK -koulutuksiimme ja hae meille opiskelemaan! Tarjolla myös muutamia aloituspaikkoja englanninkielisiin koulutuksiimme. Hakuaika on 20.3.–3.4. Tervetuloa Oamkiin!
Lue lisää »

 

 

Tutkimus ja kehitys

Matkailijan silmän terveys

Matkustamisella voi olla vaikutusta myös silmien terveyteen. Ärtyneistä silmistä saa inhottavan matkaseuralaisen. 
Matkailijan silmäoppaassa kerrotaan yleisimmistä matkailuun liittyvistä silmävaivoista, niiden ennaltaehkäisystä ja hoidosta. 
Lue lisää ePookista »

Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Business Finlandin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »

Ajankohtaista

Kaikki
Koulutus Tutkimus ja kehitys Palvelut

Hands can tell a lot who you are

20.03.19


Kämmenten viivat kasvoilla.  Peittäen ja sulkien.  Jos joku lukee nämä.  Hän tuntee minusta enemmän kuin uskallan odottaa. 
Hands can tell a lot who you are -teos on kahdenkymmenen käden liikkeellinen tutkielma, jonka pohjana on tanssijoiden käsistä kirjoitetut muistot sekä kämment… Lue lisää

KIERTOTALOUDEN DIGITAALISET RATKAISUT

22.03.19


 
Oulun seutu tunnetaan maailmanluokan ICT-osaamisestaan, mutta miten tämä osaaminen saataisiin valjastettua kiertotalouden ratkaisujen kehittämiseen. Kiertotalouden digitaaliset ratkaisut tilaisuudessa kuullaan mielenkiintoisia esityksiä alan yrityksiltä ja asiantuntijoilta.
Tervetuloa t… Lue lisää

Katso kaikki Oamkin tiedotteet »

Seuraa meitä

#oamk