Katso kevään 2018 yhteishaun valintakoepäivät. Huomioithan, että suureen osaan valintakokeista ei lähetetä valintakoekutsua. Kolmessa hakukohteessa käytetään todistusvalintaa, joiden tulokset on julkaistu. Lue lisää.

Tule mukaan luomaan hyvinvointia pohjoiseen Suomeen – lue lisääTee lahjoitus.

Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Uusia erikoistumiskoulutuksia  Tutustu ja hae! 

Kehitä ammatillista osaamistasi ja erikoistu. Erikoistumiskoulutukset ovat uusi täydennyskoulutusmuoto  korkeakoulututkinnon suorittaneille ja työelämässä toimiville. Opinnot voi suorittaa työn ohessa.
Lue lisää »

 

 

Tutkimus ja kehitys

Kehitysvammaisten asumispalveluiden kehittäminen asiakaslähtöisesti 

Opinnäytetyönä suunniteltiin yritysidea ja liiketoimintasuunnitelma kehitysvammaisten asumispalveluista, jossa kehittäjinä toimivat kehitysvammaiset itse. 
Lue lisää ePookista »

Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Tekesin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »

Ajankohtaista

Oulaisten Osuuspankilta 10 000 euron lahjoitus Oamkin varainhankintakampanjaan

29.05.18

Oulaisten Osuuspankki on päättänyt lahjoittaa Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) varainhankintakampanjaan 10 000 euroa. Lahjoitus kohdistetaan sosiaali- ja terveysalan koulutukseen.
– Oulun ammattikorkeakoulun rooli Oulaisten alueen elinvoiman kehityksessä on merkittävä. Oulaisten Osuuspankk… Lue lisää

Katso kaikki Oamkin tiedotteet »

Tapahtumat kesäkuussa

Tapahtumakalenteri »

Seuraa meitä

Instagram

#oamk