Ajankohtaista

 

03.11.19 - Ammattikorkeakoulu tiedottaa
Nappaa kuunteluun Oamk-podcast!
Nappaa kuunteluun Oamk-podcast! Uusimmassa jaksossa journalistiopiskelijamme Anni haastattelee Finnish Nightmares -sarjakuvan luojaa Karoliina Korhosta. Karoliina valittiin Oamkin vuoden 2019 alumniksi. Mitä sarjakuvan Matille kuuluu? Kuuntele podcast SoundCloudissa tai Spotifyssa. ...
29.10.19 - Ammattikorkeakoulu tiedottaa
Radio Vinkka tulee taas!
Kaipaatko pimeässä syksyssä valoa korvillesi? Haluatko viettää iltapäiväsi hyvässä seurassa? Kuuntele Oamkin opiskelijaradiota, Radio Vinkkaa!    Toisen vuoden journalistiopiskelijat seuranasi maanantaista keskiviikkoon 30.10.–4.12.2019 kello 13–16. Poikkeuksena ensimmäinen lähety...

Pinnalla

Information Technology: Opiskelijoita eri puolilta maailmaa
Hollantilainen Florian Brandsma opiskelee tietotekniikan insinööriksi Oulun ammattikorkeakoulun kansainvälisessä tutkinto-ohjelmassa. Information Technologyn opinnoissa hän pitää erityisesti opintojen käytännönläheisyydestä.
Hakijan opas 2020
Uusi Hakijan oppaamme on ilmestynyt. Tutustu vuoden 2020 koulutustarjontaamme ja löydä oma alasi! Voit seuraavan kerran hakea meille opiskelemaan tutkintoon johtavana koulutukseen 8.-22.1.2020. Tuolloin tarjolla ovat englanninkieliset AMK- ja YAMK-koulutusohjelmamme.

 

Syksyn yhteishaun 2019 todistusvalinnat

Syksyn 2019 yhteishaun todistusvalinnat on tehty. Täältä löydät opiskelijaksi hyväksyttyjen alimmat pistemäärät.

Lue lisää

Voiko pelaamalla oppia ensihoitoa?

Ensihoidon mobiilipelissä käyttäjä voi virtuaalisesti suorittaa ensihoidon tehtäviä eli tutkia, diagnosoida, hoitaa ja lääkitä virtuaalista potilasta sekä tehdä päätöksiä potilaan jatkohoidosta. Ensihoidon mobiilipelin avulla voi oppia ensihoitoa missä ja milloin vain.

Lue lisää

Hae opiskelemaan

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös verkossa. Verkko-opintoja on tarjolla kaikissa tutkintovaihtoehdoissa.


Oamkissa tapahtuu

 

 


Oamk somessa