Ajankohtaista

 

02.04.20 - Tiedotteet medialle

Oamk auttaa yrityksiä kehittämään uusia liikeideoita koronakriisissä

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) ja Oulun yliopiston Innovaatiokeskus järjestää ideasprintin, jonka tavoitteena on auttaa pk-yrityksiä löytämään uusia ratkaisuja koronakriisin aiheuttamiin liiketoiminnan haasteisiin.
02.04.20 - Tiedotteet medialle

Oulun ammattikorkeakoulu on Pohjois-Suomen suosituin korkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) on Pohjois-Suomen suosituin korkeakoulu. Kevään toisessa yhteishaussa jokaista Oamkin aloituspaikkaa tavoitteli keskimäärin 3,5 ensisijaista hakijaa. Oamkin vetovoimaluku on Pohjois-Suomen ammattikorkeakouluista ja yliopistoista korkein. Kevään yhteishaku päät...

Pinnalla

Kuuntele podcastimme ja tiedät, mitä meillä tapahtuu

Miltä tuntuu lähteä uudelleen opiskelemaan, kun työelämää on takana jo kymmenen vuotta? Podcastissamme opiskelijamme Piia ja Joona kertovat vanhemmalla iällä opiskelusta. Innostu sinäkin ja tule meille opiskelemaan!

Lue lisää

Koronavirukseen liittyvät ohjeet

Oamkin kampukset ovat kiinni 13.5. asti. Olemme koonneet Oamkin ohjeistukset jatkuvasti päivittyvälle koronavirus-sivustolle.

Lue lisää

Tarjolla uusia erikoistumiskoulutuksia

Syksyllä Oamkissa alkaa uusia erikoistumiskoulutuksia, joilla voit täydentää ammatillista osaamistasi. Koulutukset toteutetaan yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa. Opinnot voi suorittaa töiden ohessa.

Lue lisää

Haemme rehtoria

Rehtorina johdat ja kehität ammattikorkeakoulun toimintaa. Vastaat ammattikorkeakoulun tehtävien taloudellisesta, tehokkaasta ja tuloksellisesta hoitamisesta sekä ammattikorkeakoulun kehittämisestä ja toiminnan ohjauksesta. Lue lisää ja hae paikkaa 30.4. mennessä.

Lue lisää

 


Hae opiskelemaan

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös verkossa. Verkko-opintoja on tarjolla kaikissa tutkintovaihtoehdoissa.


Oamkissa tapahtuu

 

 


Oamk somessa