Tule mukaan luomaan hyvinvointia pohjoiseen Suomeen – lue lisääTee lahjoitus.

Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Hae syksyn yhteishaussa ja aloita opiskelu tammikuussa 2019!

Syksyn yhteishaussa on tarjolla AMK-tutkinto-ohjelmia, jotka toteutetaan monimuoto-opintoina. Opetus sisältää lähiopetusta ja verkko-opiskelua. Tarjolla on myös kolme uutta tekniikan Master-tutkintoa. #luotaitseesi ja hae! 
Lue lisää »

 

 

Tutkimus ja kehitys

Lapsentahtinen ensi-imetys on vielä melko tuntematonta

Ensi-imetys toteutuu Suomessa hyvin, mutta lapsentahtinen ensi-imetys on vielä suhteellisen tuntematonta. Lapsentahtinen ensi-imetys edistää varhaista vuorovaikutusta ja imetyksen onnistumista sekä parantaa äidin imetysluottamusta. 
Lue lisää ePookista »

Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Tekesin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »

Ajankohtaista

Tekniikan yrityspäivät Kotkantien kampuksella

Tänään

Tekniikan yrityspäivät Kotkantien kampuksella tuovat syksyn aikana yhteen opiskelijat ja tekniikan alan yritykset. Tule tutustumaan yrityksiin ja verkostoitumaan! Tekniikan yrityspäivien aikataulu 
19.–20.9. Konetekniikka2.11. Tietotekniikka20.11 Energia ja automaatio21.11 Rakennustekniikka22… Lue lisää

Likis-lähiruokatapahtuma Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella 22.–23.9

17.09.18

Likis-lähiruokatapahtuma järjestetään Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Kotkantien kampuksella 22.–23.9. Likiksessä on tarjolla kotimaista ja puhdasta ruokaa lähialueen tuottajilta. Mukaan on ilmoittautunut lähes 40 myyjää. Ruoan lisäksi myynnissä on myös kotimaisia käsityötuotteita.… Lue lisää

Katso kaikki Oamkin tiedotteet »

Seuraa meitä

#oamk