Ajankohtaista

 

24.01.20 - Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Oamkin Ammatillinen opettajakorkeakoulu kolmanneksi vetovoimaisin opettajakorkeakoulujen yhteisessä haussa

Ammatillisten opettajakorkeakoulujen yhteinen haku ammatillisiin opettajan- ja erityisopettajankoulutuksiin päättyi 23.1.2020.  Oamkin ammatillisen opettajankoulutuksen 220 aloituspaikkaa tavoitteli yhteensä 777 hakijaa, joista 613 oli ensisijaisia. Yhtä aloituspaikkaa kohden ensisijaisia haki...
22.01.20 - Tiedotteet medialle

Oamkin englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin liki 1200 hakijaa

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) englanninkieliset tutkinto-ohjelmat kiinnostivat liki 1 200 hakijaa. Hakuaika ammattikorkeakoulujen vieraskielisiin koulutuksiin päättyi keskiviikkona 22.1. Oamkin kuuteen englanninkieliseen koulutukseen oli yhteensä 1 183 hakijaa. Aloituspaikkoja oli tarjolla yh...

Pinnalla

Oamk-podcast: Epäonnistumiset urheilu-uralla ja koulussa

Miltä tuntuu epäonnistuminen koulussa? Miksi urheilussa onnistumiseen liittyy paineita? Epäonnistumisista koulussa ja urheilussa keskustelevat journalistiopiskelijamme Nelli ja Eerik. Kuuntele uusin Oamk-podcastin jakso SoundCloudissa tai Spotifyssa!

Lue lisää

Hakijan opas 2020 (PDF)

Uusi Hakijan oppaamme on ilmestynyt. Tutustu vuoden 2020 koulutustarjontaamme ja löydä oma alasi! Meillä voit opiskella AMK- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta.

Lue lisää

 


Hae opiskelemaan

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös verkossa. Verkko-opintoja on tarjolla kaikissa tutkintovaihtoehdoissa.


Oamkissa tapahtuu

 

 


Oamk somessa