Ajankohtaista

 

19.02.20 - Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Oamk-podcast: Yhteishaussa eletään suurten muutosten aikaa

Mikä yhteishaussa muuttuu? Kuinka monta hakukohdetta voi valita? Journalistiopiskelijamme Annin kanssa muuttuvista opiskelijavalinnoista keskustelemassa hakijapalveluiden suunnittelija Eija Räisänen. Kevään yhteishakuaika on 18.3.–1.4. Käy kuuntelemassa uusin Oamk-podcastin jakso SoundClou...
12.02.20 - Tulevat tapahtumat

Infoilta Oamkissa opiskelusta 24.2. klo 18–19

Hei vanhempi, toisen asteen opiskelija tai omaa suuntaasi etsivä! Kiinnostaako ammattikorkeakoulu- tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto Oamkissa? Tule kuuntelemaan ja tutustumaan Oulun ammattikorkeakoulun koulutustarjontaan rennossa ja välittömässä ilmapiirissä Kotkantien kampuksellemme m...

Pinnalla

Kulttuurialan yksikön johtaja antaa mieluiten oamkilaisten loistaa

Kulttuurialan uusi yksikönjohtaja Riitta Tötterström on 14-vuotiaasta lähtien työskennellyt ainoastaan musiikin alalla ennen vähittäistä siirtymistään hallinnollisiin tehtäviin. Kulttuurin suurkuluttajana Riitta nauttii Oamkilla työskentelystä, jossa kulttuuriala kattaa niin musiikin, tanssin kuin viestinnän.

Lue lisää

Hakijan opas 2020 (PDF)

Uusi Hakijan oppaamme on ilmestynyt. Tutustu vuoden 2020 koulutustarjontaamme ja löydä oma alasi! Meillä voit opiskella AMK- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta.

Lue lisää

 


Hae opiskelemaan

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös verkossa. Verkko-opintoja on tarjolla kaikissa tutkintovaihtoehdoissa.


Oamkissa tapahtuu

 

 


Oamk somessa