Hae opiskelemaan

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös verkossa. Verkko-opintoja on tarjolla kaikissa tutkintovaihtoehdoissa. Seuraava yhteishakuaika on 4.–18.9.2019.

Syksyn yhteishaku 4.–18.9.!

Tutustu syksyn yhteishaussa oleviin hakukohteisiimme ja löydä unelmiesi ala Oamkista! Tarjolla on AMK-tutkinto-ohjelmia sekä tekniikan alan YAMK-koulutuksia, joista talotekniikka sekä hitsausala ovat uusia.

AMK-tutkinnot   YAMK-tutkinnot  

Tervetuloa Alumnijuhlaan!

Lämpimästi tervetuloa Oulun ammattikorkeakoulun ensimmäiseen yhteiseen Alumnijuhlaan 27.9.! Kutsumme juhlaan kaikki Oamkista valmistuneet. Mukaan mahtuu 150 ensimmäistä ilmoittautunutta, joten ole nopea ja ilmoittaudu heti!

Lue lisää

Onnea, uusi opiskelija!

Oamkin kevään yhteishaun tulokset on julkaistu ja voit tarkistaa oman opiskelijavalintatilanteesi Opintopolku.fi -palvelussa. Onneksi olkoon opiskelupaikasta ja lämpimästi tervetuloa Oamkiin ja Ouluun!

AMK-opiskelija YAMK-opiskelija


Ajankohtaista

 

12.09.19 - Tiedotteet medialle
Likis-lähiruokatapahtumaan tulossa ennätysmäärä myyjiä – sunnuntaina ihastellaan alpakoita 
Lähiruokaan, paikallisiin tuottajiin ja kotieläimiin voi tutustua Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Kotkantien kampuksella 21.–22. syyskuuta. Ohjelma sopii kaikenikäisille.  Likis-lähiruokatapahtuma kerää yhteen lähiseudun tuottajia sekä lähiruoasta kiinnostuneita lauantaina j...
11.09.19 - Tiedotteet medialle
Kaksi vuosikymmentä kulttuurialan koulutusta Oulun ammattikorkeakoulussa
Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) kulttuurin osastolla on lukuvuonna 2019–2020 syytä juhlaan: kulttuurialan koulutus täyttää 20 vuotta. Musiikin, tanssinopettajan ja viestinnän koulutukset käynnistettiin Oamkissa vuosituhannen vaihteessa. Merkkivuotta juhlistetaan erilaisin yleisötilaisuuks...

 


Oamkissa tapahtuu

 

 


Oamk somessa