Oulussa nähdään 2020

Oulussa järjestettävä perinteinen suosiota saanut optikoiden ja optometristien täydennyskoulutuspäivä tulee taas 18.4.2020!

Luvassa on neljä mielenkiintoista luentoa kliinisen optometrian alueelta, joiden valinnassa avainasemassa on ollut niiden ajankohtaisuus ja työelämälähtöisyys. Koulutuspäivässä pääsemme kuulemaan silmien yhteistoiminnasta ja prismalasien määräyksestä, käytännöllisestä oct-kuvauksesta, silmien takaosien tutkimisesta/löydöksistä sekä kuinka voimme ehkäistä piilolasien käytön keskeytyksiä. Koulutuspäivästä saa hakea neljä täydennyskoulutuspistettä.

Tapahtuman tiloina toimivat Original Sokos Hotel Arinan kokoustilat, jotka sijaitsevat Oulun keskustassa Kauppakeskus Valkean 4. kerroksessa. Tapahtuman puolivälissä on tarjolla monipuolinen illallinen sekä jälkiruokakahvit. Aulatiloissa on ennen luentojen alkua sekä ruokatauolla mahdollisuus tutustua myös näytteilleasettajiin.

Tapahtuman viralliset jatkot järjestetään Viihdemaailma Ilonassa. Kaikille halukkaille jaamme rannekkeet, jolla sisään pääsee jonottamatta ja ilmaiseksi.

Riia Huhtanen, Mikko Jokikokko, Mira Niemi ja Annina Vanhatalo

Tapahtuman järjestäjät optometristiopiskelijat Riia Huhtanen, Mikko Jokikokko, Mira Niemi ja Annina Vanhatalo

 

Lämpimästi tervetuloa tapahtumaamme!

Koulutuspäivän hinta
Optikot/optometristit 79€
SOA:n jäsenet 59€
Optometristiopiskelijat 39€
Huom! Jälki-ilmoittautumisesta perimme 100€.

Ohjelma 18.4.

14.00 Ilmoittautuminen alkaa ja tutustuminen ständeihin
15.00 Koulutuspäivän avaus
15.15

How to prevent contact lens drop outs?
Mai Pham, Nordic Professional Affairs Specialist & Optometrist BSc, Alcon

16:15

Silmän takaosan tutkiminen/löydökset
Tuomo Turpeinen
, B.Sc. in Optometry, optometristi

17.15 Ruokailu ja ständeihin tutustuminen
18.45

OCT-kuvaus
Tuomas Juustila, Lehtori, Oulun Ammattikorkeakoulu

19.45

Silmien yhteistoiminta ja prismamääräys
Tuula Kääriäinen, optikko, ortoptisti ja vastaava kuntoutusohjaaja

20.45–21.00 Koulutuspäivän päätös

Luennoitsijat

...

Tuula Kääriäinen, optikko, ortoptisti ja vastaava kuntoutusohjaaja

Tuula Kääriäinen työskentelee Näkövammaisten liiton Kuntoutus-Iiriksessä tehden optikon, ortoptitstin, näönkäytön ohjaajan ja ammatillisen kuntoutusohjaajan työtehtäviä. Optikoksi valmistumisen (vuonna 1988) jälkeen hän opiskeli Yhdysvalloissa ortoptistiksi ja työskenteli siellä ortoptistina yhteensä neljä vuotta. Suomeen palaamisen jälkeen hän toimi Metropolia ammattikorkeakoulussa lehtorina vuoteen 2000 saakka. Vuoden 2002 jälkeen hän on tehnyt näkövammaistyötä nykyisessä työpaikassaan.

Tuomo Turpeinen, B.Sc. in Optometry, optometristi

Tuomo Turpeinen on valmistunut optometristiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta vuonna 2011. Hän on myös suorittanut Salus Universityn B.Sc. in Optometry -tutkinnon sekä viimeisimpänä vuonna 2017 Salus Universityn Specialized Training in Posterior Segment Disease -lisäkoulutuksen. Tuomo on työskennellyt Instru Optiikka Oy:llä vuodesta 2012 lähtien, ensin myymäläoptikkona ja sen jälkeen viimeiset viisi vuotta koulutustehtävissä silmänpohjakuvauksen ja laiteteknologian parissa.

Tuomas Juustila, Lehtori, Oulun Ammattikorkeakoulu

Tuomas on valmistunut optometristiksi vuonna 2001 Oulun Ammattikorkeakoulusta. Optometristi Ylempi AMK tutkinto vuonna 2009. Toiminut vuodesta 2010 asti lehtorina Oulun Ammattikorkeakoulussa. Suorittanut vuonna 2018 Salus yliopistossa Specialized Training in Anterior Segment Disease –koulutuksen. Hän on toiminut kliinisenä apuopettajajana Salus yliopistossa sekä ollut mukana monissa kansallisissa ja kansainvälisissä korkeamman asteen opetuksen kehittämisprojekteissa. Tuomas on erikoistunut kliiniseen optometriaan ja erityisesti silmän digitaaliseen kuvantamiseen sekä silmän etuosan patologiaan. Hän opiskelee tällä hetkellä kliinisen optometrian maisteritutkintoa Astonin yliopistossa, tutkimustyön aiheena OCT:n käyttö MS taudin diagnosoinnissa.

...

Mai Pham, Nordic Professional Affairs Specialist & Optometrist BSc, Alcon

Mai graduated as an optometrist from Kongsberg, Norway. After her studies she also completed a bachelor’s degree in Economics and International Management. Mai has worked as an optometrist in Norway and Denmark. In Denmark, she has worked as a contact lens specialist in an optical chain where her main focus was multifocal contact lenses. She joined Alcon Vision Care since May 2018.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika on päättynyt

Sijainti kartalla

Avaa Googlen kartta

Majoitus

Kauempaa tuleville olemme sopineet Original Sokos Hotel Arinan kanssa hotellikiintiön, jossa yhden hengen huone maksaa 105€/vrk ja kahden hengen huone 120€/vrk. Ilmoittautumisen jälkeen saat varauskoodin sähköpostiin.

Yhteistyössä

  • SOA ry
  • Näe ry
  • Alcon
  • Specsavers
  • Optiikka Juurinen
  • Veli-Kuusamo
  • Piiloset
  • Original Sokos Hotel Arina
  • CooperVision