kuvakorkeus: 400

Tervetuloa opiskelemaan Oamkiin!

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu- tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä on myös useita vaihtoehtoja tehdä korkeakouluopintoja jo toisen asteen aikana! Voit tutustua sinua kiinnostavaan alaan tekemällä yksittäisiä kursseja tai isompia opintokokonaisuuksia. Jos tulet myöhemmin tutkinto-opiskelijaksi, voidaan suorittamasi opinnot hyväksilukea tutkintoon. 

Kevään ensimmäinen yhteishakuaika on 5.–19.1.2022

Kielitaito on valttia työelämässä – opiskele tutkinto englanniksi! Tammikuun yhteishaussa voit hakea opiskelemaan englanninkielisiin AMK- ja YAMK-koulutuksiimme. Pärjäät niissä kouluenglannilla. #luotaitseesi

Seuraava haku ammatillisiin opettajankoulutuksiin järjestetään 4.–20.1.2022, jolloin haussa mukana ovat ammatillinen opettajankoulutus ja ammatillinen erityisopettajankoulutus.

 

Syksyn yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset

Syksyn yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset on julkaistu. Oman opiskelijavalintatilanteen voi tarkistaa kirjautumalla Oma Opintopolkuun

Infosivut uusille opiskelijoille

Koronavirustilanteesta johtuen hakijapalvelumme ei palvele kasvokkain. Tavoitat meidän sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä puhelimitse 029 448 9002.