Ammatillinen opettajankoulutus

Olemme Suomen pohjoisin ammatillisten opettajien kouluttaja. Tarjoamme ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville joustavan ja osaamisperusteisen koulutuksen.

Koulutamme vuosittain noin 250 ammatillista opettajaa sekä 20 ammatillista opinto-ohjaajaa tai erityisopettajaa. Opiskelu kestää noin 1–3 vuotta. Voit hakea seuraavan kerran ammatilliseen opettajankoulutukseen tai opinto-ohjaajankoulutukseen 5. - 21.1.2021. 

Täydennä osaamistasi opetus- ja ohjausalan koulutuksilla

Tarjoamme täydennyskoulutusta, ohjausta ja tukea sekä opettajille että pedagogisen osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille eri alojen ammattilaisille ja organisaatioille. Koulutukset toteutetaan pääosin hankerahoituksella, jolloin ne ovat osallistujille maksuttomia.

 

Ajankohtaista

12.06.20 - Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Ammatillisen opettajankoulutuksen opiskelijapalvelut lomalla heinäkuussa!

Ammatillisen opettajakorkeakoulun opiskelijapalvelut ovat avoinna kesäkuussa 26.6. saakka. Olemme tavoitettavissa numerosta 020 6110 220 ja sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Palvelu on suljettu 29.6. - 2.8.2020 välisenä aikana ja palvelemme jälleen 3.8.2020 lähtien....
03.06.20 - Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Oulun ammatillisen opettajakorkeakoulun uutiskirje 2/2020

Amokin uusimmassa uutiskirjeessä kerromme, kuinka Rovaniemen ryhmämme aloitti varaslähdön lukuvuoteen verkossa, uudesta yhteistyöstä OSAOn kanssa sekä saat ennakkotietoa uusista koulutuksistamme. Lue uutiskirje! ...

 

Tilaa uutiskirje

Haluatko postia Ammatillisen opettajakorkeakoulun ajankohtaisista asioista? Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietoa meillä opiskelusta, tarjolla olevista täydennyskoulutuksista sekä tulevista tapahtumista! Amokin uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Tämän lisäksi voit tilata Tärppi - Opetuksen kehittäjän tärpit -uutiskirjeen, joka sisältää kuulumisia erityisesti täydennyskoulutus- ja kehittämispalveluistamme. 

Tilaa uutiskirje

Alumnitoiminta

Oulun Ammatillisen opettajakorkeakoulun alumniverkostoon kuuluu opettajakorkeakoulun toimijoita sekä opettajiksi valmistuneita. Liittymällä alumniverkostoon kuulet Amokin ajankohtaisista tapahtumista, saat tietoa erilaisista opetuksen ja oppimisen hyvistä käytänteistä ja ideoita oman opetuksesi kehittämiseen. Liity Oamkin Ammatillisen opettajakorkeakoulun alumniksi. Lähetämme sinulle sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa Ammatillisen opettajakorkeakoulun uutiskirjeen.

Täytettyäsi lomakkeen sinulle lähetetään sähköpostitse opettajakorkeakoulun alumni-intran tunnus ja salasana. Alumni-intran avulla voit pitää mm. omat yhteystietosi ajan tasalla.  

Oulun ammatillisen opettajakorkeakoulun alumnit pitävät yhteyttä yllä Facebookissa. Liity mukaan ryhmään!

Tervetuloa mukaan opettajakorkeakoulun alumneihin!

Liity Amokin alumniksi tästä