Ammatillinen opettajankoulutus

Olemme Suomen pohjoisin ammatillisten opettajien kouluttaja. Tarjoamme ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville joustavan ja osaamisperusteisen koulutuksen.

Koulutamme vuosittain noin 250 ammatillista opettajaa sekä 20 ammatillista opinto-ohjaajaa tai erityisopettajaa. Opiskelu kestää noin 1–3 vuotta. Haku ammatilliseen opettajan- ja opinto-ohjaajankoulutukseen päättyi 21.1.2021. Opiskelijavalinnan tulokset ammatilliseen opettajankoulutukseen julkaistaan aikaisintaan 31.3.2021 ja ammatilliseen opinto-ohjaajankoulutukseen 22.3.2021. Tulokset julkaistaan Oma Opintopolku -palvelussa.

Voit hakea seuraavan kerran ammatilliseen opettajan- tai erityisopettajankoulutukseen tammikuussa 2022. 

Täydennä osaamistasi

Tarjoamme täydennyskoulutusta, ohjausta ja tukea sekä opettajille että pedagogisen osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille eri alojen ammattilaisille ja organisaatioille. Tutustu myös Ammatillisen opettajakorkeakoulun toimittamaan uutiskirjeeseen ja henkilöstön uusimpiin julkaisuihin.

Ajankohtaista

08.04.21 - Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Smart Campus -sivusto avattu

Uusi Smart Campus –ohjelma johdattaa Suomea kohti 6G-mobiiliverkkojen aikaa ja 2030-lukua tähdäten yritysten kilpailukyvyn varmistamiseen ja uusien teknologioiden käyttöönottoon. Jatkossa voit seurata Smart Campus -ohjelman ajankohtaisia asioita sivustolta: https://smartcampus.fi/.  Smart ...
07.04.21 - Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Digiope-erikoistumiskoulutuksen hakuaika on käynnissä

Haluatko syventää digipedagogista asiantuntijuuttasi? Haluatko kehittää opetus- ja ohjaustaitojasi digitaalisuutta hyödyntävissä oppimisympäristöissä?  Digiope-erikoistumiskoulutuksen (30 op) avulla opit tunnistamaan tulevaisuuden työelämän tarpeita sekä kehittämään omaa ja työyh...

Tilaa uutiskirje

Haluatko postia Ammatillisen opettajakorkeakoulun ajankohtaisista asioista? Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietoa meillä opiskelusta, tarjolla olevista täydennyskoulutuksista sekä tulevista tapahtumista! Amokin uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Tämän lisäksi voit tilata Tärppi - Opetuksen kehittäjän tärpit -uutiskirjeen, joka sisältää kuulumisia erityisesti täydennyskoulutus- ja kehittämispalveluistamme. 

Tilaa uutiskirje

Alumnitoiminta

Oulun Ammatillisen opettajakorkeakoulun alumniverkostoon kuuluu opettajakorkeakoulun toimijoita sekä opettajiksi valmistuneita. Liittymällä alumniverkostoon kuulet Amokin ajankohtaisista tapahtumista, saat tietoa erilaisista opetuksen ja oppimisen hyvistä käytänteistä ja ideoita oman opetuksesi kehittämiseen. Liity Oamkin Ammatillisen opettajakorkeakoulun alumniksi. Lähetämme sinulle sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa Ammatillisen opettajakorkeakoulun uutiskirjeen.

Täytettyäsi lomakkeen sinulle lähetetään sähköpostitse opettajakorkeakoulun alumni-intran tunnus ja salasana. Alumni-intran avulla voit pitää mm. omat yhteystietosi ajan tasalla.  

Oulun ammatillisen opettajakorkeakoulun alumnit pitävät yhteyttä yllä Facebookissa. Liity mukaan ryhmään!

Tervetuloa mukaan opettajakorkeakoulun alumneihin!

Liity Amokin alumniksi tästä