Opiskelijapysäköinti Linnanmaan kampusalueella

Julkaistu: 25.8.2021 klo 14:30 Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Oamkin autopaikat Linnanmaan kampusalueella on tarkoitettu Oamkin opiskelijoille, henkilökunnalle ja palveluntuottajille.

Oamkin lämmittämättömät autopaikat Linnanmaan kampusalueella ovat opiskelijoiden, henkilöstön ja palveluntuottajien käytössä eParking-järjestelmään Oamk Kylmät autopaikat -alueelle tehdyn rekisteröitymisen kautta. Rekisteröityminen oikeuttaa käyttämään Oamkin hallussa olevia lämmittämättömiä autopaikkoja. Oamk kylmät autopaikat -alueelle rekisteröityminen on toistaiseksi ilmaista. 

Linnanmaan kampuksen pysäköintialueet

Autopaikka-alueen käyttöoikeuden hakemisen opiskelijoiden ohje:

  1. Valitse eParking-järjestelmässä Kirjaudu-kohdan alapuolelta kohta Haka kirjautuminen.
  2. Kirjautumisen jälkeen valitse kohdasta UUSI VARAUS alueeksi se Oamkin autopaikka-alue, jolta haluat autopaikan käyttöoikeuden.
  3. Valitse Varaa.
  4. Parkkipaikan varaus sivulla merkitse käytössäsi olevien autojen rekisterinumerot ja vahvista varaus Lähetä lupahakemus -painikkeella. Vahvista myös varmistuskysymys.

Lyhytaikaisesta vieraspysäköinnistä on tarkempaa tietoa Linnanmaan kampussivustolla. 

Lataa Campus Navigator:

Oulu Campus Navigator on sisätilanavigointiin tarkoitettu mobiilisovellus, joka on ladattavissa Google Playsta ja App Storesta. Sovellus ei vaadi kirjautumista, eikä sillä seurata yksittäisten käyttäjien sijaintia. Sovelluksen toiminta perustuu kampuksen käytäville asennettujen Bluetooth-lähettimien signaaleihin. Sovellus mahdollistaa kampuksen käyttäjille oman sijainnin paikantamisen, tilojen hakemisen sekä oikean reitin löytämisen haluttuun tilaan.