Toimiva koulu -valmennus 3 op

Julkaistu: 25.6.2018 klo 15:11 :: Koulutukset

Työkaluja tunnetaitoihin ja vuorovaikutukseen, huippukouluttajan luotsaamana!  

Toimiva koulu -valmennus 3 op.

Toimiva koulu -valmennus tarjoaa työkaluja oppilaitoksen vuorovaikutustilanteisiin. Valmennus on osa vuorovaikutustaitokouluttaja Thomas Gordonin kansainvälistä valmennusperhettä, johon kuuluvia koulutuksia tarjotaan ympäri maailmaa mm. opettajille, vanhemmille, esimiehille ja nuorille. Valmennuksen tavoitteena on auttaa opettajia luomaan vastavuoroinen suhde oppilaiden ja opettajan välille. Valmennuksessa harjoitellaan taitoja ja lähestymistapoja, jotka edistävät toimivaa vuorovaikutusta ja parantavat oppimisen edellytyksiä kouluissa. Lisäksi valmennuksen aikana opitaan tunnistamaan omia vahvuuksia vuorovaikuttajana, ratkaisemaan ristiriitatilanteita rakentavasti sekä auttamaan oppilaita heidän vaikeuksissaan. Valmennuksessa hyödynnetään kokemuksellista oppimista osallistujien omien kokemusten, mielikuvaharjoitusten, keskustelujen ja vuorovaikutusharjoitusten avulla. Valmennuksen laajempi tavoite on luoda kouluun hyväksyvä ja arvostava ilmapiiri, jolloin myös oppiminen on kaikkein tehokkainta. Yhden valmennuksen kesto on 24 oppituntia eli kolme lähipäivää. 

Kouluttajana toimii tunne- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja, vuoden 2017 Hyvä opettaja -palkinnolla palkittu LitM, liikunnan ja terveystiedon opettaja Tommi Mäkinen, Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitokselta.

"Juuri tarpeeseen olevia asioita. Hyviä käytännön harjoitteita. Luotettava ilmapiiri ja samanhenkisiä ihmisiä koko joukko. Sai olla oma itsensä. Tommi loi ilmapiirin ja tässä ja nyt hetkessä elämisen.”

”Koulutuksen parasta antia olivat työkalut, joita sai arjen tilanteisiin. Lisäksi koulutus laittoi pohtimaan ja haastoi omia, ehkä tiedostamattomia ja piintyneitä ajatusmalleja. Olen tosi onnellinen, että tulin kurssille ja sain työkaluja myös omaan, työstä erilliseen arkeen.”

Maksuton valmennus toteutuu Oulussa pe-la 31.8. - 1.9. ja pe 28.9.2018
Ilmoittautuminen viimeistään 17.8.2018 tästä linkistä

Koulutus on osa Ammattiopisto Luovin koordinoimaa Hyvä fiilis – tehdään yhdessä -hanketta, jota rahoittaa Opetushallitus.
Lisätiedot https://luovi.fi/asiantuntijapalvelut/seuraavat-koulutukset...