Pysäköinti Oamkin Kontinkankaan kampuksella on maksullista

Julkaistu: 5.11.2018 klo 11:00 :: Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Parkkipaikat Kontinkankaan kampusalueella (Kiviharjuntie 4-8, Oulu) ovat maksullisia 1.11.2018 alkaen Osekkin (Oulun seudun koulutuskuntayhtymä) päätöksellä. Maksuttomia pysäköintipaikkoja kuitenkin löytyy Rauhanyhdistyksen läheisyydestä sekä Ouluhallin pysäköintialueelta.

Jos haluat pysäköidä Kontinkankaan kampuksella, niin pysäköintioikeuksien hallinta ja laskutus tapahtuvat nyt Q-Park Finland Oy:n Taskuparkki.fi -verkkokaupassa. Pysäköintioikeus tarkistetaan ajoneuvon rekisterinumeron perusteella ja käyttäjä voi hallinnoida itse omaa oikeuttaan Taskuparkki-mobiiliapplikaatiolla tai sovelluksen selainversiolla. Q-Park vastaa myös jatkossa alueen pysäköinninvalvonnasta. Virhepysäköintimaksu on 50 euroa. Alla Osekkin ohjeet pysäköintioikeuden lunastamiseen:

www.osekk.fi/media/ohjeet/taskuparkki_ohjeet_pysakoi...

www.osekk.fi/media/ohjeet/taskuparkki_ohjeet_pysakoi...

Opiskelijoiden käytettävissä olevien kylmäpaikkojen hinta on 2€/30vrk.

Kun henkilökohtainen tili on luotu ohjeiden mukaisesti, lähetetään rekisteröityneelle henkilölle vahvistuksena linkki sähköpostitse. Sähköpostilla vahvistetaan oikeus lunastaa pysäköintioikeus alueelle. Käyttäjä aktivoi oman oikeutensa klikkaamalla vahvistusviestin linkkiä. Kun käyttäjä on aktivoinut oikeutensa lunastaa pysäköintioikeus, tulee hänen kirjautua uudestaan Taskuparkki-applikaatioon (tai selainversioon) ja lunastaa itselleen haluamansa pysäköintioikeus.

HUOM! Tilille tulee kirjautua voimassa olevalla @students.oamk.fi osoitteella. Oikeus lunastaa pysäköintialueelle tarkistetaan henkilökohtaisella sähköpostilla. Pysäköintioikeus ei tule käyttäjälle mobiilikaupassa näkyviin mikäli oikeaa sähköpostipäätettä ei ole käytetty ja tämän jälkeen vahvistusviestiä sähköpostissa klikattu.