Amok Linnanmaalla!

Julkaistu: 19.8.2020 klo 13:07 Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Ammatillinen opettajakorkeakoulu on muuttanut Oamkin Linnanmaan kampuksen pohjoisosaan osoitteeseen Yliopistokatu 9, 90570 Oulu. Koulumme tiloihin saavutaan pallopihan pääovesta C ja löydät meidät 7C-siiven 2. kerroksesta. Opetushenkilöstön lisäksi tilasta löytyy opettajakorkeakoulun opiskelijoiden palvelut huoneesta 7C203. Palvelemme klo 8-16 välisenä aikana kaikkia ammatillisen opettajakorkeakoulun opiskelijoita ja opiskelijoiksi hakeutuvia. Koronatilanteen vuoksi toivomme yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla tai puhelimella. Jos asiasi vaatii henkilökohtaista tapaamista, olet tervetullut käymään. Tällöin suosittelemme sopimaan tapaamisajan etukäteen.

Oamk ohjeistaa, että opetus järjestetään pääosin etänä, mutta Amokin opetus voidaan toteuttaa lähiopetuksena, jos turvavälit toteutuvat. Jokaisen opintoryhmän tuutori tiedottaa opetuksen järjestelyistä ryhmälleen.

Kampuksella liikkuessa pitäisi huolehtia 1–2 metrin turvaväleistä aina kun mahdollista, pestä käsiä, yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan sekä välttää kasvojen koskettelua. Linnanmaan kampuksella liikkuville suositellaan kasvomaskin käyttöä.