Kevään digikoulutuksissa teemoina some opetuksessa ja ohjauksessa sekä osaamismerkit

Julkaistu: 20.11.2020 klo 15:23 Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Kehitä digipedagogista osaamistasi keväällä 2021 kolmessa, täysin verkossa toteutettavassa, koulutuksessamme!

Sosiaalinen media opetuksessa ja ohjauksessa

Tämä poikkeusaika on osoittanut, että tavoittaaksemme kaikki opiskelijat ja ylläpitääksemme hyvää vuorovaikutus- ja ohjaussuhdetta on kannattavaa hyödyntää niitä kanavia, joissa opiskelijat jo ovat. Tätä tarkoitusta varten olemme luoneet Somessa tutuksi - verkkokoulutuskokonaisuuden, jossa osallistuja pääsee tutustumaan erilaisiin sosiaalisen median työkaluihin ja siihen, miten niitä voidaan hyödyntää opiskelijoiden ohjauksessa, tiedotuksessa ja opetuksessa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen linkin kautta.

Osaamismerkit

Tule ottamaan selvää osaamismerkeistä! Kohti digitaalisia osaamismerkkejä -koulutuksessa johdatellaan osaamismerkein ohjatun oppimisen ja osaamisen kehittämisen maailmaan ammatillisten oppilaitosten, henkilöstön ja opiskelijoiden näkökulmasta. Koulutuksen aikana tutustutaan yhteisölliseen osaamismerkkien suunnitteluun ja osaamismerkkikonstellaatioihin. Lisäksi koulutuksessa käsitellään osaamismerkein ohjautuvan oppimisen mallin soveltamista eri koulutus- ja toimintaympäristöissä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen linkin kautta.

Kiinnostaako sinua ja organisaatiotasi omien osaamismerkkien kehittäminen? Digitaalisten osaamismerkkien on todettu tehokkaasti tukevan osaamisen kehittämistä, motivaatiota, itsearviointia, osaamisperusteisuutta sekä henkilökohtaistamista. Osaamismerkein ohjattua oppimista -koulutus antaa sinulle eväät lähteä kehittämään omia osaamismerkkejäsi alusta alkaen. Koulutuksessa pääset käytännönläheisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan omia merkkejäsi ja saat tukea siihen, miten osaamismerkit voidaan ottaa käyttöön omassa oppilaitoksessa tai verkostoissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen linkin kautta