Kesän kasvatustieteen perusopintoihin ilmoittautuminen Pepissä on nyt avattu!

Julkaistu: 30.4.2021 klo 10:37 Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Kesälukukaudella (kesä-elokuu) on mahdollista opiskella opetussuunnitelmaamme kuuluvat Kasvatustieteen perusopinnot 10 op. Tämä opintokokonaisuus opiskellaan kauttamme yhteistyössä Oulun avoimeen yliopistoon ja opiskeluun ilmoittautuminen tehdään Pepissä. 

Opiskelu on tarkoitus aloittaa heti kesäkuun alussa ja ohjeet opintojen aloitukseen tulee ilmoittautuneille suoraan Oulun avoimesta yliopistosta. Opinnot ovat ammatillisen opettajakorkeakoulun opintoihin kuuluvina opiskelijolle ilmaisia. Jokaisen opintokokonaisuuteen ilmoittautuneen opiskelijan tulee sitoutua opiskelemaan tämän opintokokonaisuuden opinnot lukukauden puitteissa. Mikäli opiskelu jää tuon ajan jälkeen kesken, ne jatkuvat omakustanteisesti.

Kasvatustieteellisiä perusopintoja on tarjolla vuosittain myös syys- ja kevätlukukausilla sekä Oulun avoimen yliopiston että koulumme omana toteutuksena. Tämän oman toteutuksemme ja vaatimustemme mukaisesti suoritettavassa Kasvatustieteelliset  perusopinnot -opintojaksossa huomioidaan erityisesti ammatillisen koulutuksen ja ammattikasvatuksen näkökulma. Opintojakson opiskelu alkaa 13.9.2021 ja ilmoitttautuminen siihen tehdään Pepin kautta 1.6. lähtien.

Ks. molempien opintojaksojen tarkemmat opintojaksokuvaukset: 

https://www.oamk.fi/opinto-opas/amok-ops/ammatillinen-opettajankoulutus