Kelan ateriatukikortit postitse uusille opeopiskelijoille

Julkaistu: 26.5.2021 klo 13:45 Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Oulun ammatillisen opettajakorkeakoulun pedagogisia opintoja opiskelevat opiskelijat ovat oikeutettuja saamaan Kelan ateriatukikortin yhdeksi lukuvuodeksi. Lähetämme meneillään olevan lukuvuoden ateriatukikortin postitse kotiin ja korttia voi hyödyntää syyskuun loppuun saakka. Elokuussa postitamme uuden kortin, joka on voimassa 1.8.2021 - 30.9.2022. Voimassaoloaika on merkitty ateriatukikortin kääntöpuolelle. Seuraaville vuosille ateriatukikorttia ei ole mahdollista saada. Saatuasi kortin, kirjoita siihen nimesi ja syntymäaikasi sekä allekirjoituksesi. Varaudu pyydettäessä todistamaan henkilöllisyytesi korttia käyttäessäsi.

Kelan ateriatukikorttia näyttämällä opiskelijamme voivat nauttia opiskelijahintaisen lounaan niissä ravintoloissa, joissa Kela tukee opiskelijan ruokailua. Eri puolilla Suomea ja ateriatuen piirissä olevat ravintolat löydät Kelan sivuilta opiskelijaravintolahausta

Koska ammatillinen opettajakoulutus ei ole tutkintoon johtavaa koulutusta, opiskelijamme eivät saa perinteistä opiskelijakorttia ja koulumme opiskelijat eivät myöskään pääsääntöisesti ole oikeutettuja VR:n ja Matkahuollon matka-alennuksiin.