Haku ammatilliseen opettajankoulutukseen sekä ammatilliseen erityisopettajankoulutukseen 4.-20.1.2022

Julkaistu: 3.1.2022 klo 09:58 Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Sinustako ammatillinen opettaja? 
 
Oamkin Ammatillinen opettajakorkeakoulu tarjoaa ammatillista opettajankoulutusta Oulussa, Rovaniemellä, Kajaanissa, Länsi-Lapin alueella, etäopintoina verkossa sekä englanninkielisinä opintoina. Opettajan pedagogiset opinnot (60 op) tuottaa yleisen opetushenkilöstölle asetetun pedagogisen kelpoisuuden. 
 
Koulutuksesta valmistuu ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulujen opettajan tehtäviin sekä lukioihin ja peruskoulun aineenopettajan tehtäviin. Koulutus toteutetaan osaamisperusteisesti ja opinnot etenevät yksilöllisen aikataulun mukaisesti. Osa opiskelijoista valmistuu alle vuodessa. Lisätietoa koulutuksesta, valintaperusteista ja opintoryhmän aikataulusta:  
https://www.oamk.fi/fi/koulutus/ammatillinen-opettajakorkeakoulu/ammatillinen-opettajankoulutus 

 
Sinustako ammatillinen erityisopettaja? 

Vuoden 2022 haussa on ammatillinen erityisopettajankoulutus Oulussa. Koulutus on 60 opintopisteen laajuinen jatkokoulutus opettajille. Koulutus pätevöittää erityisen tuen ja vaativan erityisen tuen tehtäviin ammatillisessa koulutuksessa. Koulutus toteutetaan osaamisperusteisesti ja opinnot etenevät yksilöllisen aikataulun mukaisesti.  

Lisätietoa koulutuksesta, valintaperusteista ja opintoryhmän aikataulusta:  

https://www.oamk.fi/fi/koulutus/ammatillinen-opettajakorkeakoulu/ammatillinen-erityisopettajankoulutus 

Haku ammatilliseen opettajan- ja erityisopettajankoulutuksiin päättyy 20.1.2022 klo 15  

Koulutuksiin haetaan Opintopolku.fi -palvelussa 4.-20.1.2022. Haku on sähköinen ja se järjestetään viiden Ammatillisen opettajakorkeakoulujen yhteisenä hakuna. Valintaperusteet ovat samat kaikkien opettajakorkeakoulujen koulutuksiin.
 
Lisätietoja ja ohjausta:  

029 448 9220 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Oamk, Ammatillinen opettajakorkeakoulu 

Tutustu myös Ammatilliseen opettajakorkeakouluun Intragramissa @oamk_opekorkea ja Facebookissa https://www.facebook.com/oamk.amok/