Pohjoisen Suomen ympäristökasvatuspäivät – Järki ja tunteet 23.–24.2.2023 Pikku-Syötteellä

Julkaistu: 24.1.2023 klo 14:48 Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Kestävyys on arvolatautunutta hommaa. Vaikka järki ja tutkimustieto sanoo yhtä, tunteemme saattavat viedä meitä onkaloon, jonne viheliäiset asiat varastoidaan. Riittääkö pieni säätely, vai tarvitaanko isompia liikkeitä? Tarvitsemme teknologiaa, mutta myös elämän isoa inventaariota, jossa korjataan kasvatusta ja vähän vinossa olevaa luontosuhdetta. Kuunnellaan järjen ääntä, mutta annetaan myös kokemuksellisen hyvän puhua.

Tule mukaan kokemaan, tekemään ja verkostoitumaan Pohjoisen Suomen ympäristökasvatuspäiville 23.–24.2.2023, Pikku-Syötteelle!

Päivät ovat maksuttomat. Jokainen osallistuja vastaa itse majoituskuluistaan. Ateriointikuluista järjestäjä tarjoaa aamu- ja iltapäiväkahvit sekä iltaohjelman ruokailun. Osallistujalla on mahdollisuus osallistua yhteiskuljetukseen Oulusta tai Kajaanista, mikäli yhteiskyytiä tarvitsee tarpeeksi moni.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden, Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen sekä Pohjois-Suomen aluehallintoviraston kanssa.

Lisätietoja:

Perttu Piekkari, opetustoimen ylitarkastaja, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0295 017 009

Tarkempia tietoja, ohjelma ja ilmoittautumislinkki:

https://avi.fi/tapahtuma/-/c/1034209