Oamkin lehtori Kimmo Kuortti valittiin EAIE:n johtajistoon

Julkaistu: 18.5.2020 klo 15:32 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) lehtori Kimmo Kuortti on valittu Euroopan suurimman korkeakoulutuksen järjestön, European Association for International Education (EAIE), ohjausryhmään. Kuortti valittiin toiselle kaudelle EAIE:n markkinoinin ja rekrytoinnin ohjausryhmään.

Markkinoinnin ja opiskelijarekrytoinnin asiantuntijaryhmä on mm. järjestänyt koulutusta markkinointiautomaatiosta, brändityöstä, organisaation sisäisestä myynnistä sekä lisännyt EAIE:ssä edustettujen maiden määrää.

– Olen iloinen, että saan jatkaa työskentelyä EAIEssa. EAIEn kautta syntynyt verkosto on todella asiantunteva ja helpottaa arjen työntekoa, kun lähes kaikissa asioissa löytyy kollega, jolta saa mutkattomasti käytännön kokemukseen perustuvaa kansainvälistä perspektiiviä ja vertailutietoa toisista maista ja organisaatioista. Myös se, että Oulun yliopiston Riitta Kataja tuli valituksi moniarvoisuus ja inkluusio -ohjausryhmään kertoo, että Oulussa tehdään korkeakoulujen tukipalveluissakin työtä, jota kansainväliset kollegat arvostavat, jatkaa Kuortti.

Kaikkiaan EAIE:ssa on 15 asiantuntijaryhmää, jotka tuovat yhteen korkeakoulujen ja eri organisaatioiden kansainvälisissä tehtävissä toimivia ihmisiä aina kielten opettajista ja yliopistojen rehtoreista kansallisiin opetusministeriöihin.

EAIE:n asiantuntijaryhmissä on mukana muutamia suomalaisia. Johtoryhmässä Suomesta on yksi edustaja, Anna Grönlund Jyväskylän yliopistosta.

Kuortti toimii lehtorina Oamkin Ammatillisessa opettajankoulutuksessa. Hänen asiantuntijuusalueitaan ovat koulutusvienti, kansainvälisyys, myynti ja markkinointi.

EAIE on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on perustettu vuonna 1989.  EAIE edistää mm. korkeakoulujen kansainvälistymistä, opiskelijarekrytointia ja markkinointia, alumnitoimintaa sekä tekee kansainvälisen korkeakoulutuksen liittyviä selvityksiä ja julkaisuja.

Lisätietoja:

Kimmo Kuortti, 040 771 8494, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

EAIE: https://www.eaie.org/