Opeopiskelija, haluatko kehittää kansainvälisyys- ja monikulttuurisuusosaamistasi?

Julkaistu: 27.11.2019 klo 14:40 Opettajakorkeakoulu tiedottaa

Startup Refugees tarjoaa tähän erinomaisen mahdollisuuden Ammatillisen opettajakorkeakoulun opiskelijoille. Startup Refugees on maahanmuuttajien työllisyyttä, yrittäjyyttä ja ammattitaitoa tukeva yli 500 toimijan vapaaehtoisverkosto, joka toimii koko Suomessa. Lisätietoja toiminnasta löydät sivulta https://startuprefugees.com/

Startup Refugees järjestää maahanmuuttajataustaisille työnhakijoilleen työllistymistä edistävää koulutusta. Toteutuksissa tarvitaan monenlaista asiantuntijuutta. Sinulla on mahdollisuus olla mukana järjestämässä koulutuksia esimerkiksi työelämäsertifikaatteihin, IT-taitoihin, verotukseen, kieleen ja kommunikointiin, suomalaiseen yhteiskuntaan, yrittäjyyteen, käytännön työnhakuun ym. liittyvissä aihealueista. Koulutukset voivat kestää muutaman tunnin tai olla pidempiä koulutuskokonaisuuksia. Lisää tietoa toteutuksesta ja koulutusaiheista löydät liitteestä. 

Tiedusteluja ja ehdotuksia voit lähettää myös sähköpostilla Startup Refugees -toimijoille Atte Räinälle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja Matleena Aarikalliolle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Kun  haluat osallistua koulutusten järjestämiseen, niin toimi seuraavasti:

  • Ole ensimmäiseksi yhteydessä omaan tuutoriisi ja sopikaa, miten toimintasi voi sisältyä opintoihisi.
  • Sovi sen jälkeen opiskelijapalveluista Sirpa Aallon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) kanssa sopivasta ajankohdasta, koska koulutukset toteutetaan Ammatillisen opettajakorkeakoulun tiloissa. Sirpa on yhdyshenkilö käytännön järjestelyissä ja ohjaa ja auttaa muutenkin tarvittaessa.
  • Ole sen jälkeen yhteydessä Atte Räinään (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai Matleena Aarikallioon (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), ja sovi jatkosta heidän kanssaan. Startup Refugees tukee, ohjaa ja osallistuu käytännön järjestelyihin ja suunnitteluun. He myös hankkivat osallistujat paikalle.

Tämä on oivallinen mahdollisuus tehdä vapaaehtoistyötä ja samalla hankkia ja osoittaa osaamista kansainvälisyys- ja monikulttuurisuusosaamisesta. Tartu tilaisuuteen!

 Liitetiedostot
rivityyppi Nimi Koko
startup_refugees__oamk_opettajaopiskelijat.pdffileicon[.pdf] startup_refugees__oamk_opettajaopiskelijat.pdf 246 KB